Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik megveszik a drága Apple...

Akik megveszik a drága Apple termékeket nem zavarja őket, hogy az Apple egyre és egyre gazdagabb olyan szinten hogy az már embertelen?

Figyelt kérdés
Valamiért engem zavar a tudat hogy mindenki összespórol egy drága Iphonera például és azt hiszik ők milyen gazdagok meg státusz szimbólum de abba nem gondolnak bele hogy az Apple már vehetne egy országot akár.
2015. szept. 29. 22:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én használtan vettem, szóval leszarom, aki évente cserélgetni tudja, az meg van olyan gazdag, hogy szintén leszarja.
2015. szept. 29. 22:56
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
Engem nem zavar, mert szeretem az Apple termékek minőségét. :)
2015. szept. 29. 23:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még egy rakás másik termékre el lehetne mondani. De nem értem ez miért kéne érdekeljen bárkit is...
2015. szept. 29. 23:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokat foglalkozol másokkal...
2015. szept. 29. 23:22
 5/18 anonim ***** válasza:

Miért érdekelne?

Ha az adott árkategóriában az ő termékük felel meg leginkább az elvárásaimnak, akkor meg fogom venni. Ez más gyártók/szolgáltatók termékeivel is így történik.

2015. szept. 29. 23:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Meglátásom szerint egy sikeres cég is árulhat jó terméket. :)
2015. szept. 30. 01:27
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Azért zavar téged ez a tudat, mert irigykedsz. Inkább tanulni kéne belőle:

te mit tudnál adni a világnak, amiért az emberek hónapokig spórolnának hogy megvehessék?

Ezen járjon az eszed!

Engem személy szerint nem hatnak meg az Apple cuccok, de emberek tízmilliói rajonganak értük és ezért van az Apple-nek sok pénze.

Gondolj bele, ha te előállsz olyannal amiért 1 millió ember fizet 100e Ft-ot, máris van 100 milliárd Forintod.

Na ki tudsz találni ilyet, vagy megy az egész életen át tartó irigykedés?!

Kifogásokkal fogsz jönni, hogy jaj, én nem, mert ez meg az, stb.

2015. szept. 30. 07:24
 8/18 anonim ***** válasza:

Nekem mindenem Apple... MacBook, iPhone, iPad...

És pont nem érdekel, ezeket szeretem.

2015. szept. 30. 14:57
 9/18 anonim válasza:

Én iphone nélkül is gazdagnak tartom magam :)

Miért? Mert az vagyok :)

-Mr.SwagYolo B)

2015. okt. 1. 10:12
 10/18 anonim ***** válasza:

Figyelj leirok egy igaz sztorit, hogy ertsd mirol van szo, mert latom te csak azt hiszed, hogy Alma logo es gazdagsag meg menozes:

Vettem magamnak karacsonyra egy 27' iMac-et meg 2010ben. Kibontottam, bekapcsoltam es maris hasznaltam. A fotokat emailben elkuldtem, a videokat osszevagtam, hangot raktam ala, feltoltottem megoszto oldalakra, es meg ezer meg egy dolgot csinaltam vele. A gep azota is hibatlanul mukodik, ugyanolyan gyors mint ujkoraban, sot, minap raktam bele extra memoriat, azota megjobban hasit es ha attorlom egy puha ronggyal ugy is nez ki mint ujkoraban.

Ehhez kepest pont tegnap erkezett meg a cegbe a fonokom uj Dell gepe, mert az amit 2009ben vettunk meghalt. A hard drive megadta magat es nem indult el tobbet. Tegnap reggel ota mast se csinalok csak a bu$i vindoz update-et nyomatom rajta. Az office-t meg fel se installaltam mert van vagy 200 update amit fel kell rakni, allandoan ujra inditani, install, ujra indit, stb. Szerintem meg holnap is elleszek vele. Vagyis veszel egy uj windowst, eltoltesz vele 3 napot mire olyan allapotba kerul, hgy hasznalhato es hadd emlekeztesselek, hogy Bill Gates a vila leggazdagabb embere....akkor mirol beszelsz?

Egyebkent megsugom, tipikus csoro magyar mentalitas, hogy az Apple $zar es tularazott. Itt kulfoldon en minden ember kezeben ajfont latok, mert mindenki normalisan meg van fizetve (akinek van munkaja) es nem egy ervagas kifizetni a telefont reszletre amit NULLA szazalekra mar meg lehet venni. Ha mindenkinek korulotted ajfonja van akkor ki elott akarsz menozni? Itt nincs menozes.

Otthon meg ho vegen anyu panaszkodik hogy nincs mibol kenyeret venni, meg sok a gazszamla mikor telen hideg van....

Nem az Apple termekei vannak tularazva, hanem ti vagytok dragaim gusztustalanul es sajnalatosan ALULFIZETVE!

2015. okt. 2. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!