Akik megveszik a drága Apple termékeket nem zavarja őket, hogy az Apple egyre és egyre gazdagabb olyan szinten hogy az már embertelen?
Na egy újabb én-kimentem-külföldre-szevasz-csóró-magyarorszag mentalitású emberke.
Az Apple egy prémium termék. Mindig is így hirdették és így is árazták be.
Külföldi tech oldalak rendszeresen lebontják hogy mennyibe kerülnek az alkatrészek, a K+F és marketing költségek, stb. Mindig az jön ki hogy azonos teljesítményű és minőségű termékektől drágábbak az Apple által kínál termékek.
Mennyibe kerül egy Macbook most és mennyibe kerül a főnököd gépe? Látni fogsz egy elég nagy árkülönbséget, teljesen természetes hogy nem ugyanaz a minőség!
#11: A Macbook(Pro) szerintem rossz példa, én nemrég alaposan körülnéztem a piacon, mert laptop kellett és ebben a kategóriában, ilyen paraméterekkel ugyanilyen árban vannak a Dell és HP gépei is.
Ha az Air-re, vagy az új "Macbook"-ra gondoltál, akkor igazad van.
#10: Valóban vannak olyan termékeik, akár nyugat-európai, akár normálisan megfizetett magyar mércével nézve, amik a konkurenciához képest nincsenek túlárazva, az iPhone viszont pont nem ezek közé tartozik, kb. fele annyi lenne a reális ára, mint amennyit elkérnek érte.
Meg tudnám fizetni, de nem veszem meg, mert egyrészt nem kedvelem az iOS-t, másrészt meg nem fogok kétszer annyit fizetni egy telefonért, mint amennyit véleményem szerint ér.
Ha én képes vagyok úgy dönteni, hogy nem veszem meg, egy olyannak miért van rá mégis szüksége, aki hónap végén sír, hogy nincs mit enni?
Az ilyesmi csak a prolik között státuszszimbólum, akik inkább nem esznek, de csakazértis megveszik részletre az iPhone 6-ot.
Ez nem magyar jelenség, Nyugat-Európában is látom, aki Angliában vagy Németországban minimálbért keres, az ugyanúgy nem engedheti meg magának, hogy ilyenekre költsön, mint a magyar.
Már írtam, hogy mindenem Apple. Nem menőzésből, hanem mert megbízhatónak tartom.
MacBook Air-en dolgozom. Szeretem, gyors, pontos, megbízható. Nőként emellett azt is nézem, hogy könnyű, belefér a táskámba, vékony, szépen néz ki..
iPhone nekem alap, ha dupla ennyibe kerülne is azt venném. Sosem volt vele bajom, és könnyen kezelhető, nem azért kell annak lennie, mert hülye vagyok, hanem mert egész nap rohanok, vezetek, és ha éppen nem akarok gépet elővenni, akkor telefonról is könnyen meg tudok oldani 1-2 dolgot.
iPad szintén jó szolgálatot tesz, bár bevallom keveset használom, mert az iPhone kb minden gyorsan megoldandó ügyemet kielégíti.
Mindegyik eszközöm össze van hangolva, minden dolgomat látom mindegyiken.
Itthon Apple kapszulára mentek.
Apple TV-m is van, jó dolognak tartom.
Szerintem bőven megérik az árukat,
29/N
A #14-es válasza rávilágított az Apple sikerére: egyszerű és könnyű kezelni.
Amikor vesznek az emberek egy biciklit, akkor nem akarnak időt tölteni az összerakásával, fékek beállításával stb. Fel akarnak ülni a bicajra és menni vele.
Kb. ez van az Apple termékeknél is, gyárilag jól össze vannak rakva és ezért elég megbízhatóak.
Az OSX a hardverhez van fejlesztve és vica versa. Windows-nál nincs ilyen, bármilyen gépre fel lehet rakni, emiatt vannak néha gondok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!