Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki fel jelent az...

Ha valaki fel jelent az rögtön bekerül a nyilvántartásba?

Figyelt kérdés
Szoval ha én vkit ma feljelentek azt mondjuk egy honal mulva már bebe van a nyilvántartásba hogy ügye van az illetönek?
2015. márc. 23. 11:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Sajnos rossz helyre irtam a kerdest..
2015. márc. 23. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen nyilvántartásban? Az eljáró hatóság adatbázisában biztos benne lesz a feljelentés, hiszen másképp nem tudják kezelni. A bűnügyi nyilvántartásban viszont biztos nem. Tehát ha arra gondolsz, hogy nem kap tiszta erkölcsit valaki azért, mert te feljelented, akkor rossz úton jársz. Majd ha született jogerős ítélet.
2015. márc. 23. 19:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Ugy értetem hogy ha pl én feljelentek valakit es o meg nemtud rola mert nem kapt idezest es mondjuk egy rendor utana kerdez az illetonek akor anak mar van nyoma h en feljelentetem ot?megha o meg nem is rud rola
2015. márc. 24. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Há dikk, fel jelentetek móré?
2015. márc. 24. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!