Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagyon hülyén venné ki magát,...

Nagyon hülyén venné ki magát, ha valaki más vinné be helyettem az önéletrajzomat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelentkeznék egy állásra, ahová személyesen kell bevinni az önéletrajzot, viszont én jelenleg külföldön vagyok, jövő hét szerdán leszek újra otthon, ezért arra gondoltam, hogy megkérnék valakit, hogy vigye be helyettem, mert bár telefonáltam és azt mondták, hogy idén még biztosan nem vesznek fel senkit, azért van bennem egy kis félsz, hogy lemaradok róla.
2015. dec. 17. 16:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé. Én akkor már inkább elpostáznám, jelezve, hogy külföldön tartózkodás miatt nem tudok személyesen bemenni.
2015. dec. 17. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!