Egy nagy multi ügyintézője vagyok, az alvállalozók hoznak ezt-azt karácsonykor, és kellemetlen, hogy csak ők lepnek meg engem. Nekem is kéne készülnöm?
Figyelt kérdés
Én ugye a céget képviselem, átveszem az általuk elkészített munkákat.
Ők ezért év végén szoktak hozni egy bonbont, vagy valami alkoholt.
Kedves tőlük, de kellemetlenül érzem magam.
Ügyintézőként gondolom nem nekem kellene az alvállalkozókat meglepnem, hanem a cégemnek.
Tudtommal ő a kisebb egyéni vállalkozókat nem ajándékozzák meg.
Hogy működik ez az üzleti életben?
(Nem csak én kapok, hanem a többi ügyintéző is. Nekünk is kéne összedobni pénzt, és venni valamit a cég nevében?)
2015. dec. 17. 08:30
2/4 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, ketten vagyunk a kolléganőmmel irodán, velünk állnak kapcsolatban a partnerek, vásárlók. Mi hoztunk be szaloncukrot, akitől kapunk valamit, kap belőle és meghívjuk egy kávéra, üdítőre, amit elfogad. Ennyi.
3/4 anonim válasza:
Azért hoznak ezt azt mert alvállalkozók szeretnének maradni, neked semmi dolgod.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, de nem én döntök ebben, és ők csak velem vannak kapcsolatban.
HA én kapok egy bonbont, arról a főnökeim nem is szereznek tudomást.
A pályáztatás pedig a központon keresztül zajlik, ami az ország másik végében van.
A szaloncukor jó ötlet, de idén már lecsúsztam erről.
2015. dec. 17. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!