Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy autó...

Mennyibe kerül egy autó fenntartása havonta?

Figyelt kérdés
tudom ez egyénfüggő, ezért olyan válaszokat várnék például, hogy: nekem ilyen autóm van, ennyit költök rá havonta.

2015. dec. 16. 01:12
1 2 3
 21/27 veterán vas ***** válasza:

Uraim!

Fölösleges dolog ennyit rágódik a "mennyibe kerül" kérdésen.

Senki sem mondta, hogy kötelező autót vásárolni, és a fenntartásával bíbelődni.

Lehet sétálni is............... ;)

2015. dec. 20. 22:21
 22/27 anonim ***** válasza:

A kiszámoló amit számol, azt tényleg jól számolja, de az elmaradt kamatok számítása szerintem is túlzás. Minden költséget úgysem lehet összeszedni.

Például azt is számítani lehetne, hogy ha nem vettem volna autót, akkor mennyit költöttem volna buszbérletre, vonatbérletre. A cipőm talpa is hamarabb kopott volna el. 

És ha már van autóm, kevesebbet mozgok, ezért egészségtelenebbül élek, a hátam megfájdul, a klímától megfázom, hamarabb beteg leszek. Az is költség. De az is lehet hogy a buszmegállóban való várakozás az egészségtelenebb, és a zsebtolvajok is kárt tudnak okozni.

Ha az embernek már van autója, akkor a szokásai is megváltozhatnak, és olyan helyekre is elmegy, ahova azelőtt nem járt. Szóval ilyen értelemben relatív is, hogy mivel mennyi a költség. Autósnak lenni egy életforma.

2015. dec. 21. 07:49
 23/27 A kérdező kommentje:
#nem a kérdésre válaszoltál
2015. dec. 26. 20:00
 24/27 A kérdező kommentje:

#20 igazad van! nem rossz ez a kiszámolód se

én annyira nem tudom használni mert most vennék autót.

arra jó hogy tudjam milyen költségekre számíthatok majd. köszönöm

2015. dec. 26. 20:24
 25/27 anonim ***** válasza:

okoskodásból van neked diplomád, nem közgázból...... :D

olyan érdekes, hogy hirtelen mindenkinek abból lesz diplomája, amiről az adott kérdésnél szó van! most épp közgázból... mikor nyilvánvalóan számot adtál arról, hogy mennyire fogalmad sincs az egészről. :D

tudja, akinek szólt.

2015. dec. 27. 18:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Na abból inkább neked van okostojás. Én nem hazudtam.
2015. dec. 27. 19:27
 27/27 anonim ***** válasza:
De nem tudom minek is vitatkozom olyannal aki azt se érti miért szokás amortizációt számolni. Nem baj ha valaki nem érti amúgy, annak ott van kiszamolo cikke ami pontosan rámutat mivel kell számolni. Elmaradt kamattal is kell. Különben hazudsz saját magadnak.
2015. dec. 27. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!