Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy csomagküldő szolgálat,...

Egy csomagküldő szolgálat, aki megbízás alapján szállítja csomagot (saját címkés csomagolással) köteles-e a feladót feltüntetni? Kérésre kötelesek-e a feladó címét megadni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 09:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
így jár az, aki ilyen kamu csaló oldalakon vásárol
2015. dec. 17. 18:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Őszintén köszönöm a jó szándékú bírálatokat és tanácsokat!

A kérdésem az volt, hogy egy profi csomagküldő cég a valós feladó helyett beírhatja-e a saját nevét feladóként, amit utóbb azzal igazol, hogy titoktartási kötelezettsége van az igazi feladóval.

2015. dec. 18. 08:25
 13/14 anonim ***** válasza:

1,6,8,9,10 vagyok :D

Akkor, hogy a kérdésedre is választ adjak (azt hittem, az a problémád, hogy nem éred el őket, nem tudod, kik ők): igen, megteheti. Ugyanis a csomag nem hivatalos okmány, azt írok rá feladónak, akit akarok - a postás hölgynek nincs joga leellenőrizni, hogy valóban én vagyok-e a feladó? Meg aztán jól néznénk ki, ha nem is lehetne más levelét feladni emiatt - csak meghatalmazással...

2015. dec. 18. 11:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Jól hitted! 14 napon belül elállhatok a vásárlástól akkor, ha visszaküldöm a csomagot. Ha nincs címem, akkor nincs hová. Van egy emelt díjas telefonszámom ahol reklamálhatok, de ez nem old meg semmit, csak újabb költségbe verem magam.
2015. dec. 19. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!