Egy csomagküldő szolgálat, aki megbízás alapján szállítja csomagot (saját címkés csomagolással) köteles-e a feladót feltüntetni? Kérésre kötelesek-e a feladó címét megadni?
Azt én értem, csak úgy látszik, te nem értesz :-(
Nyilván nem a csomagküldő szolgálatnak fizetted az árut, nem a csomagküldőtől vetted meg a terméket - valamilyen oldalon csak megrendelted az árut?
Ja, most látom, hogy írtad, Szuperstore...
Nos, itt van a Felhasználási Feltételük, a lap aljára görgetve pedig az EMELT DÍJAS, 460 ft/perc tel számuk.
"A regisztrált felhasználók bármilyen kérdéssel kapcsolatban felvehetik a kapcsolatot a Szuperstore munkatársaival munkaidőben, telefonon vagy e-mailen keresztül (és a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak a kérdésre)."
Mondjuk ilyen cégnél eleve nem is vásárolnék - többe kerül a leves, mint a hús.
Kérdező, egy jótanács: mielőtt egy weboldalon vásárolsz, feltétlenül érdemes megnézni : van-e magyarországi elérhetőségük és milyen a panaszkezelésük? (elállási feltételek, stb.)
Jajj, nagyon reggel van még :D most látom, hogy nem is linkeltem be a Felhasználási feltételek oldalt :D Amúgy azon ott van a címük is, de azzal nem hiszem, hogy sokra mész - külföldi :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!