Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet ebből valamilyen problémám?

Lehet ebből valamilyen problémám?

Figyelt kérdés

Kaptunk beadandó házinak egy elég nehéz programozási feladatot. Próbáltam megoldani, végül az interneten találtam egy embert, aki vállalta a munka megoldását.

Mondtam telefonba és emailbe is írtam, hogy nem ingyen gondoltam és nevezze meg az összeget. Az ember nem írt semmit, elküldte az anyagot utána meg mondja fizessek mert nem tettem... Ma meg ír 6 ezret utaljak vagy ügyvédhez megy. Megadta most a számlaszámát is.

Mondtam ha az elején közli ennyi lenne akkor nem is éltem volna a lehetőséggel...

Ez kb olyan hogy ülök egy magántanárnál és a végén mondja ennyi...

2015. dec. 8. 10:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja megtudja, hogy hova járok...
2015. dec. 8. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ilyen idióta, hogy előbb elküldi a megoldott feladatot, majd utána kéri érte az előre meg sem beszélt pénzt, akkor így járt.

Ne törődj vele, legalább ingyen kész lett a házid.

2015. dec. 8. 12:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Annyit csesztem el, hogy jeleztem felé a véleményem meg odaírtam poénból, nem szokásom átvágni senkit :DDD
2015. dec. 8. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ő hülyeségéből kerültél ebbe a szituba, ha kérdezted előtte az árat, de nem válaszolt. Így járt, örülj neki!
2015. dec. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!