Ebből lehet később valamilyen problémám, vagy nem foglalkoznak vele?
Neked miert baj, ha valaki nem akarja reklamozni magat fb on es csillamponik moge bujik? Ha valodi ismerosei vannak ott, nem.total idegenek, akkor nem.gaz szerintem.
De rendorsegi ugy nem lesz belole, az biztos.
Mivel o sertette meg a FB felhasznaloi szabalyzatat, ezert csak ot lehetne felelossegre vonni :)
Bar az nem szabalysertes es nem buncselekmeny, egyetlen kovetkezmenye hogy torlik es kesz.
De engem miért vennének elő?
Tehát, milyen dolgok járhatnak felfüggesztéssel?
1. Hamis név használata
Ez a leggyakoribb ok, amiért egy Facebook fiókot felfüggeszthetnek. Milyen reakcióra számít, amikor pl. egy tárgy nevét adja meg saját neve helyett? Mindig használja a valódi nevét Facebookon
Facebook profilok csak embereknek!
Amikor létrehoz egy Facebook profilt egy kutyának, macskának, cégnek vagy bármi másnak, ami nem ember, vállalja a kockázatát, hogy a Facebook törölni fogja az ilyen profilt.
. Hamis születési dátum megadása
Soha ne használjon hihetetlen születési dátumot, olyat mint például 1910, mert ez egy kicsi, de annál gyakoribb indok a fiókok felfüggesztésének.
Figyelem: Ha a fiókját letiltják, előfordulhat, hogy többé nem lesz újra aktiválva. Amit tehet, az az, hogy fellebbez a döntés ellen, majd azt vagy elfogadják, vagy nem. Nem kétséges azonban, hogy egyszerűbb megakadályozni a bajt, mintsem utólag a fiók helyreállításáért “harcolni”. És ahogy feljebb is írtam, ne csak a Facebook legyen az online kapcsolattartás helyszíne, tartsa “több helyen” az ismerőseit!
ő akar ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni.
ő csinált kamu fb okokat.majd jol korberohogik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!