Ebből lehet később valamilyen problémám, vagy nem foglalkoznak vele?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,igaz személyesen nem ismerem,de már nem igazán beszélek vele.Szinte mindig kamu facebookot csinált,kamu névvel,pl kiscica,vagy egy kitalált személynévvel,adatokkal.Nos,úgy egy hónapja volt egy nézeteltérése valakivel,így jelentették az akkori fb ját(kamu volt az is).Azóta csak kamu fb okokat gyárt,szintén kamu adatokkal,ha valakit fel is vesz,akkor levédi az ismerőseit.Én ezeket a fb okat jelentettem,s ki is törölték.Most az a helyzet,hogy ez az ismerős azt mondta,bemegy a rendőrségre fejelentést tenni ismeretlen tettes ellen,hogy már öt fb ját tiltották.A kérdésem az lenne,a rendőrség foglalkozik ezzel?Már megbántam,hogy ebbe beleavatkoztam.De állítólag a szabályzatban is az van,hogy a kamu oldalakat kitörlik.2015. okt. 7. 08:51
11/14 Phoney válasza:
Időpont ma 10:25
Aha... komoly tévedés, hogy MINDENT ki kell vizsgálniuk. Ami se nem bűncselekmény, se nem szabálysértés, azért nem lehet feljelentést tenni.
Mellesleg nem ismeretlen tettes tiltotta le a fészbukját a gyökérnek, hanem a Facebook szüntette meg a szabálytalan regisztrációt, a kérdező bejelentése alapján.
12/14 A kérdező kommentje:
Biztos nem? Mert nagyon hangoztatta ő bemegy....
De annyira buta suta, hogy még a facebook szabályokkal sincs tisztában.
2015. okt. 7. 18:53
13/14 Phoney válasza:
Mégis miért jelenthetne fel? Mert jelentetted a FB-nek a felhasználási feltételek megszegését? Szerinted ez bűncselekmény? Ez már nem az óvoda, ahol nem szabad árulkodni. :)
14/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.De amúgy nagymama bölcs mondása, mondani bármit lehet, nem biztos, hogy úgy van.
2015. okt. 7. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!