Ha hirdetem a lakásomat, megteheti egy ingatlanos, hogy ő is hirdeti, csak még drágábban? Hogy lehetnek ennyire élősködők?
Feladtam hirdetésre a lakásomat,ki is írtam oda,hogy ingatlanosok nem érdekelnek.
Majd megtudom,hogy több ingatlanos is kérdezés nélkül elkezdi hirdetni a lakásomat,persze több százezer forinttal drágábban! Ezt meg lehet tenni?
Felfoghatatlan.
Van rá példa...
Jelentkezz be nála érdeklődőként. Jó kis szituk születhetnek belőle.:-))
Eladni úgysem tudja nélküled.
Telefonálj rájuk, hogy szedjék le, és nem használhatják a fotóidat, ha zavar a dolog.
Nem tökmindegy? Még nyerhetsz is rajta!
Egyrészt el nem tudja adni nélküled.
Meg se tudja mutatni nélküled.
Ha hozna komoly érdeklődőt, alkupozícióban vagy, mert előre nem írtál alá vele semmilyen jutalékszerződést.
Alapvetően sok az eszkimó, kevés a fóka. Kis reál "szakirodalom" egy olyan szakterülethez, amit szinte bármikor bárki elkezdhet kényszer vállalkozóként:
Nem feltétlen fog potenciális ügyfelet szerezni magasabb áron, mivel nélkülük is, olcsóbban is jól tud pörögni az adásvétel.
A fotók használatához, ha Te készítetted, engedélyt kellene kérniük.
Szerzői jogokra hivatkozva töröltetheted a hirdetésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!