Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az eltűnt pénzt nekem kell...

Az eltűnt pénzt nekem kell befizetni majd?

Figyelt kérdés
Az irodánk kasszájának az elszámolásakor feljött 170.000 forint hiány a novemberi hónapra. A kasszához hárman férhetünk hozzá. Én vagyok a "legalsóbbrendű". Mi lesz most, rajtam fogják behalytani? Én biztos nem vettem ki pénzt onnan. Több,mint 3 havi fizetésem. Lassan elájulok az idegtől..
2015. dec. 1. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kamera nincs az irodában, ahol a kasszát tartjátok?
2015. dec. 1. 14:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs semmi ilyesmi.
2015. dec. 1. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Amennyiben 3 hozzáfértek akkor az egész rendszer kaka.

Egyébként ebben az esetben 1/3 részt vagy köteles állni,amennyiben semmilyen módon nem bizonyítható,hogy kinél tünt el a pénz.

2015. dec. 1. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

Nos, első körben végig kellene zongorázni, hogy nem csak valamilyen tétel elszámolásáról van-e szó (nem a pénz elszámolásáról)?

Második kör: nem vett-e ki valamilyen megrendelésre pénzt, esetleg a főnök nem vett-e ki belőle?

3.-ik kör: leültök 3-an "megbeszélni" a dolgot. Átlagos esetben hárman egyenlő mértékben kellene, hogy megfizessétek a hiányt.

2015. dec. 1. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem te voltál, akkor nem kell kifizetni. Tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen.
2015. dec. 1. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell 3 felé osztani.

Ne vicceljetek már: ha tudom, hogy nem loptam, akkor nem fogok kifizetni 56 ezer forintot, az nagyon sok pénz (nekem legalábbis). Meg nincs az a munkáltató, aki levonná tőlem.

És ha nincs rámbizonyítva, akkor mégis milyen jogon vonnák le?

Bizony, feljelentés.

Rendszer megreformálása. Kamera.

Kb 10-20 ezer ft-os költség.

Mégis hogy képzelitek, a bérpapron fel lenne tüntetve egy sorban:

Mínusz 56 ezer ft egy hiány pótlására, 1/3 rész

Ha ilyet le mernének írni, a dolgozónak sima ügye lenne a munkaügyi bíróságon.

Feljelentést kell tenni ismeretlen tettes ellen, de nem neked, hanem a munkáltatódnak.

2015. dec. 1. 16:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Nincs is 56 ezres fizetesem. Szoval levonni sem tudnak meg csak a ram eso reszet sem. De biztos nem fogok fizetni nekik.
2015. dec. 1. 17:19
 8/11 anonim ***** válasza:
*behajtani
2015. dec. 1. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

kezdjük ott, hogy vállaltál-e a kassza tartalmáért felelősséget?

aztán meg ügyvéd nélkül nem aláírni semmit

2015. dec. 1. 18:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Ideadtak a kulcsot, ha jon valaki fizetni azt intezzem el. Ennyi. Amugy ketten vannak az irodaba hivatalosan. Ket alkalmazott van ott. Szoval mar gondolom engem ezert sem vadolhatnak.
2015. dec. 1. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!