Ellopott csomag?

Figyelt kérdés

Október végén(23.) rendeltem csomagot China Post-on keresztül, ingyenes szállítással. A kapott csomagazonosító számot megnéztem pár nap után a China Post oldalán ott elküldve Mo.-ra státusz szerepelt.

De egyik nap újra megnéztem és nem szerepel a csomag sehol, egyszerűen azt írja ki hogy nincs ilyen azonosító számú csomag a rendszerben.

Többször rendeltem már, ilyen még sose történt. Az azonosító mindig végig szerepelt a rendszerben.

Mi történhetett, eltűnt, ellopták? (írjak a feladónak...?)

Ilyenkor

2015. nov. 13. 18:23
 1/4 anonim válasza:
valószinü ellopta a kinai postás. nekem is volt már ilyen, kinai tol rendeltem egy mechanikus órát és ugyanez. pénz elutalva órát sose láttam. kinából nem szabad rendelni hidd el nekem se ez volt az első eset.
2015. nov. 13. 22:07
 2/4 bamboochatheone ***** válasza:
Track17-en nézted már? Ha kikerül Kínából akkor onnantól a kinai posta oldalán már nem tudod követni.
2015. nov. 14. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
a track-chinapost nem mindig működik megfelelően. Próbáld meg a 17track vagy a trackitonline oldalakon.
2015. nov. 14. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azóta szerencsére megjött a csomag :)
2016. jan. 8. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!