Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elfelejtettem befizetni a...

Elfelejtettem befizetni a Digi tv ma lejárt és 4 volt nyitva. Hogy tudom elintézni hogy ne kapcsolják le a netet meg a tv-t hétfőig?

Figyelt kérdés
Ők is "véletlenül " 3 napig lekapcsolták a tv és az internetet pedig be volt fizetve és nem írták jóvá.És utána még egyszer megtették másfél napra .

2015. szept. 25. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ez az előfizetési díj, akkor a késés miatt nem kapcsolják le azonnal. 1 hónap múlva küldenek felszólítást, stb. De te ezt nem fogod megvárni nyilván.
2015. szept. 25. 18:05
 2/7 A kérdező kommentje:
határozott idejű szerződés .Ami azt jelenti 3 havit mindig előre befizetek.
2015. szept. 25. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
De egy sima késésért nem kapcsolják le 1 nap alatt. Sőt 15 nap alatt sem. De ha gondolod, aggódj tovább.
2015. szept. 25. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
nem fogják kikapcsolni
2015. szept. 25. 18:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból beszélek amit lejár azonnal küldik a szerelőt a netet pedig percre pontosan lekapcsolják.Ez tapasztalat.
2015. szept. 25. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán hívd fel az ügyfélszolgálatot és beszéld meg velük.
2015. szept. 25. 18:40
 7/7 A kérdező kommentje:
A netet vásárnap le is kapcsolták.Hétfőn reggel fizetem is be ,úgy nem jöttek kikapcsolni a tv-t.
2015. okt. 1. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!