Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Várható a közeljövőben a...

Várható a közeljövőben a magyar adórendszer teljes reformja? Vagy meddig lesznek még kifosztva a munkások az 50 %-os adóékkel?

Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Én ki tudom számolni, majdnem 100 % os lett a matek érettségim és mégis minimálbéres melós vagyok"

És szerinted a 100%-os matekérettségi az alanyi jogon 1 milliós bérrel jár? Mondok valamit: ha 5 diplomával mennél egy gyárba melósnak, akkor sem keresnél egy fillérrel sem többet, mint a 8 általánost végzett dolgozók. Egy érettségi meg a mai világban semmi, nem attól leszel értelmiségi, hogy van egy (esetleg jól sikerült) érettségid.

Egyébként ékes példája ez a megszólalás a lustaságnak, ami nem csak rád, hanem a melósok jelentős részére igaz. Ezért nem tudnak továbblépni, mert nem akarnak, csak hangoztatják, hány százalékos az érettségijük, és miért nem kapnak erre dupla fizetést.

2015. nov. 30. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!