Szerintetek Budapesten életképes lenne egy hagyományos magyar ételeket árusító apró büfé szocializmusbeli berendezéssel, alacsony árakkal?
Lenne paprikás krumpli, rakott krumpli, töltött kápi, gulyás, pörkölt, ilyesmik...
A boltot egyedül vinném, max 1 kisegítőm lenne.
Nem felszolgálós puccos hely lenne.
Hanem ilyen sorban állós BÜFÉ jelleg (asztalok lennnének persze), én meg szórnám ki a népnek az ételt meg főznék is, meg ugye a kisegítőm. Leginkább ő foglalkozna az ételek melegítésel és tányérra kerüléssel, én adogatnám ki + hajnalban közösen főznénk meg az ételeket, vagy esetleg előtte éjszaka.
Ezek közül a legtöbb étel amúgyis finomabb miután állt pl 1 napot a hűtőben, összeérnek az ízek.
Sef fiu, mekis fiu, konyhafonok, gastarbeiter, andy warhol, es meg ki tudja hagy alterego utan most Abwascher? Tudod jogyerek az a baj veled, hogy a kreativitas minimalis szikraja is hianyzik beloled, meg nicket sem tudsz kitalalni, amibol ne lehetne elsore felismerni a firkalmanyaidat.
Egyebkent kismillio ilyen hely van, sok sikert az egymillio es egyedik megnyitasahoz. A kokemeny burgerforgatasi meg mosogatasi 'konyhai gyakorlatoddal' az elso napon bedol az egesz.
Miért baj ha önazonos marad és nem rejtőzködik?
Egyébként meg ahelyett, hogy üldözitek meg jelentgetitek válaszolhatnátok érdemben a kérdéseire.
@23:28
Minek is? Nem azért írja ki a kérdéseket, mert bármire is menne a válasszal, céljai sincsenek vele. Csak azért teszi hogy a fétishét kielégítse...
Azért írom ki, mert bizniszen gondolkodom. Miért ne írhatnék ki egy ilyen kérdést az üzlet topikba?
Szerintem ha finom lenne az étel akkor működne a dolog.
De vajon mennyibe kerülne egy ilyet elindítani?
Nagy elvárásaim nem lennének : Ha tisztán hozna a bolt havi 150-200 kilót, már boldog lennék.
#5,7
Akkor miért válaszolsz, ha szerinted nincs értelme?
Egyébiránt, ha keres annyit, amiből ki tudja fizetni, és az akarata is megvan hozzá adhat annyit.
Vagy csak más számára tartod elképzelhetőnek a bérmegállapítás jogát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!