Várható a közeljövőben a magyar adórendszer teljes reformja? Vagy meddig lesznek még kifosztva a munkások az 50 %-os adóékkel?
Szerintem valakivel kevertek, nem Balázs a nevem.
A kérdésre válaszoljatok lécci!
Az élőmunkát valóban indokolatlanul magas adók terhelik, nem véletlen a szürke és fekete foglalkoztatás kiugróan magas aránya.
Hogy lesz-e reform, és mikor, hát 2018-ig nem valószínű, aztán meg a Jóisten sem tudja, mi lesz.
" 70 helyett 105-öt keresnél. Abból szerinted meg tudnál élni? Szerintem annyiból is lehetetlen."
Igen, meg tudnék.
De ha szerinted is lehetetlen megélni ilyen alacsony fizetésekből, normális hogy emberek milliói keresnek ennyit?
"De ha szerinted is lehetetlen megélni ilyen alacsony fizetésekből, normális hogy emberek milliói keresnek ennyit?"
Nem normális, de az sem normális, hogy az 1+1x0 feladatot emberek milliói nem tudják kiszámolni. És a két halmaz metszetének a számossága közel azonos az egyes halmazok számosságával.
Én ki tudom számolni, majdnem 100 % os lett a matek érettségim és mégis minimálbéres melós vagyok
ennyit erről.
"De ha szerinted is lehetetlen megélni ilyen alacsony fizetésekből, normális hogy emberek milliói keresnek ennyit?"
Szerinted akkor normalis, hogy azok a milliok csak megelnek valahogy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!