Hogy lehet neptunon befizetni pénzt?
Pénzügyek-befizetés fül a neptunban. Ott a kiszabott tételre kell klikkelni ("lehetőségek" gomb), és ott lesz lehetőség kiegyenlíteni.
Ha még a neptun gyűjtőszámládra sem utaltál, akkor érdemes a bankodba bemenni, és ott kérni, hogy indítsanak egy "eseti átutalást" a bankszámládról a gyűjtőszámlára.
Ha van netbankod, azon keresztül utalhatsz a gyűjtőszámlára, nem kell bemenned a bankba.
Az utalás után kb 2-3 nap, mire megjelenik a gyűjtőszámládon a pénz, és akkor utalhatsz a célszámlára.
sajnos nincs net bankom. vmi más módot nem tudtok? nem értem miért kell mindent megbonyolítani, és miért nem tudom már most elrendezni neptunon...
Köszönöm a válaszaitokat!
Pontosan mi az a netbank?
voltam a bankban pénteken, és elvileg létrehoztak egy gyűjtőszámlát, de neptunon még nem látszik és nem is tudom így befizetni:S. Valaki tudna segíteni? Nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!