Hogyan lehet befizetni a neptunon?
Hogyan lehet befizetni a neptunon? Úgyis megtehetem, hogy bemegyek a bankba és ott átutalom? De nem találtam bankszámlaszámot.
Kaptam részletfizetési lehetőséget, de még mindig az eredeti összeg van kiirva, pedig a TO-n tudnak róla, és határozatom is van. Vagy ott mindigis az eredeti összeg lesz, és csak fizessem be a felét?
Köszönöm a segítséget
A bankba bemész. a saját számládról a suli számlájára kell úgy utalni, hogy megmondod, hogy neptun rendszerbe szeretnél utalni, a megjegyzésben a navednek és a neptun kódodnak kell szerepelnie (a neptun üzemeltetői innen tudják, hogy te utaltad a pénz, így biztos nem keveredik el)
kb 3 munkanap alatt megjelenik a neptunban a pénzed.
pénzügyek-Befizetés menüpont alatt megjeleni, hogy a gyűjtőszámla egyenleged x Ft (amennyit utaltál)
jobb oldalon van, hogy tétel kiírás, arra rákkattintasz, szolgáltatás jogcimet kiválasztod, és a szolgáltatás típusánál kiválasztod, hogy "költségtérítési díj befizetése" vagy pontosan nemtudom milyen néven van, mert én államis vagyok és ilyet nem hoz ki nekem.
kiírod a tételt, és a kis kockában bepipálod a befizetés, és befizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!