Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért ne lenne menő ha valakin...

Miért ne lenne menő ha valakinek gazdagok a szülei?

Figyelt kérdés

Csomó ember szidja azokat a fiatalokat akiknek gazdagok a szülei. Azzal érvelnek, hogy ő önerőből nem teremtett elő semmit, csak a szülei. Ez nagyjából igaz is, de a féltékenység is szól belőlük mert ha a családnak sok pénze van az mindenhol előny. Ráadásul ha kihasználják a helyzetük, később könnyebben érhetnek el többet "önerőből" mint a szegényebb szülők gyerekei hiszen támogatják őket rendesen.

(Nem provokáció a cél csak meg nézném ki mit gondol mivel rólam is szól) 18/f

2015. nov. 17. 15:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim nagyon gazdag emberek, mindenem megvolt mindig. Sosem kérkedtem semmivel sem, de így is kaptam mindenféle beszólást. Neked könnyű, anyádék mindent megvesznek, elvagyok kenyeztetve, stb. Pedig ez nem igy működött. Kicsi koromtól kezdve segítettem a valllalkozasban, amit csak tudtam. A szüleim taníttattak egy teljesen más szektorban, hogy több lábon tudjak majd állni később. 23 évesen magamnak fizetem az albérletet egy belvárosi, luxusosabb lakásban, az egész életem én finanszírozom. Apukám vett nekem egy prémiummárkás, drága kocsit, mert szükségem van rá, sokat ingázok a munkám miatt. Még csak ezután szólogatnak be. :) Valójában engem nem érdekel, nem foglalkozom mások véleményével, megvan a baráti köröm, aki érdekel, a többi meg nem számít, de szerintem az emberek szánalmasak. Mi köze bárkinek is ahhoz, hogy kinek mije van? Turkálnak más életében, ahelyett, hogy törődnének a saját dolgukkal. Lehet, hogy sok gazdag gyerek életképtelen, de honnan akarja ezt bárki is tudni? Azért, mert nem megy el pultosnak?
2015. nov. 18. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem ez nem érdekel. A lényeg, hogy nekem mim lesz és számomra fontos, hogy teljesen önerőből érjem el azt. Ennyi.
2016. ápr. 30. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!