Igaz, hogy a MediaMarktba nem lehet bevinni táskát? Nem tudom elhinni. Honnan jött ez a butaság?
Egy budapesti ismerősöm szerint legutóbb, mikor a Mammutban bement volna a MediaMarktba, rászóltak, hogy nem vihet be táskát - csomagmegőrzőbe kell tennie, és figyelmeztették, miszerint a kulcs esetleges elhagyásáért ötezres kártérítést fizettetnének vele.
Ez számomra annyira hihetetlenül hangzik. Én szinte minden hétvégén megfordulok a szegedi Árkádban és a MediaMarktban is, de soha ilyennel nem találkoztam még. Gyakran bevásárlókosarat sem viszek be magammal, ha csak gyorsan szétnéznék. Mentségemre szóljon, a Mammutban sosem jártam, utoljára a westendi Mediában fordultam meg, de ott bőröndöt húztam magam után, és azért sem szóltak.
Milyen alapon tiltják ki egy boltból a táska bevitelét? Még egy múzeumban talán rendben volna, de egy bevásárlóközpontban, egy üzletben?
Mert tolvajnak nézik a magyarokat, odahaza biztosan nem csinálnak ilyet.
Emlékeztek mikor a bécso boltokban írták ki: "Magyar ne lopj!"?
Szerintem inkább szemétkedni volt kedve aznap a biztiőrnék, világ életemben táskával mentem be, mert nem fogom a farmerzsebem telefonnal, bérlettel, zsebkendővel, lakáskulccsal teletömni. Sőt ami még durvább, legtöbbször kosarat sem viszek, mert csak nzelődöm. Szóval...
Mondjuk azt megértené,, ha a böhöm nagy hátizsákosokkal lerakatnák a szarjaikat, nem egy szűk folyosón úgy kell limbózni kb. miattuk és még ők sértődnek meg, ha nekik megyek. Hát bmeg. De átlag vállra akasztós táskával soha nem volt bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!