Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a MediaMarktba nem...

Igaz, hogy a MediaMarktba nem lehet bevinni táskát? Nem tudom elhinni. Honnan jött ez a butaság?

Figyelt kérdés

Egy budapesti ismerősöm szerint legutóbb, mikor a Mammutban bement volna a MediaMarktba, rászóltak, hogy nem vihet be táskát - csomagmegőrzőbe kell tennie, és figyelmeztették, miszerint a kulcs esetleges elhagyásáért ötezres kártérítést fizettetnének vele.

Ez számomra annyira hihetetlenül hangzik. Én szinte minden hétvégén megfordulok a szegedi Árkádban és a MediaMarktban is, de soha ilyennel nem találkoztam még. Gyakran bevásárlókosarat sem viszek be magammal, ha csak gyorsan szétnéznék. Mentségemre szóljon, a Mammutban sosem jártam, utoljára a westendi Mediában fordultam meg, de ott bőröndöt húztam magam után, és azért sem szóltak.

Milyen alapon tiltják ki egy boltból a táska bevitelét? Még egy múzeumban talán rendben volna, de egy bevásárlóközpontban, egy üzletben?

2015. nov. 15. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Engem átvizsgáltak a pesti Árkád mediamartjában, mert táska volt rajtam és megnéztem pár dolgot. Valószínűleg potenciálisabb célpontok akik táskát hordanak a biztonságiaknak, h ne lopjanak el mindent. Nálam nem találtak semmit, de megértettem, h kipakoltatták velem.
2015. nov. 15. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Csomó minden ki van rakva. Simán oda vannak pakolva a kiállított termék alatti polcokra, még csak ajtó sincs rajtuk.
2015. nov. 15. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:
29%

Mert tolvajnak nézik a magyarokat, odahaza biztosan nem csinálnak ilyet.

Emlékeztek mikor a bécso boltokban írták ki: "Magyar ne lopj!"?

2015. nov. 15. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Több helyen volt ilyen csomagmegőrzős dolog már. Néha engem is megállítanak így a biztonsági őrök, mindig rákérdezek, hogy hogyan biztosítja, hogy ne tűnjön el a 20 forintos zárral felszerelt szekrényből a cuccom. Érdekes, utána mindig bevihetem a pakkom.
2015. nov. 15. 21:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább szemétkedni volt kedve aznap a biztiőrnék, világ életemben táskával mentem be, mert nem fogom a farmerzsebem telefonnal, bérlettel, zsebkendővel, lakáskulccsal teletömni. Sőt ami még durvább, legtöbbször kosarat sem viszek, mert csak nzelődöm. Szóval...

Mondjuk azt megértené,, ha a böhöm nagy hátizsákosokkal lerakatnák a szarjaikat, nem egy szűk folyosón úgy kell limbózni kb. miattuk és még ők sértődnek meg, ha nekik megyek. Hát bmeg. De átlag vállra akasztós táskával soha nem volt bajom.

2015. nov. 16. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!