Mibe fektessek be 40E ft-ot?
Figyelt kérdés
Suliba kell egy munkat csinalni es nincs megszabva, hogy mivel kapcsolatban, csak nagyobb kaliberu dolognak kell lennie. Tudom, hogy kis osszeg a 40E ft es hogy sokan hulyenek neznek azert, mert be akarom fektetni, de en ezt szeretnem. Az sem kell, hogy nagy hozama legyen. Mit ajanlotok, hova fektessem be?2015. nov. 14. 17:12
11/12 anonim válasza:
Vegyél malacot, hizlald fel, majd vágd le. :D Bár ehhez 40E forint lehet kevés lesz. :D
12/12 anonim válasza:
'Nem kell hogy nagy hozama legyen és hogy hasznos legyen a befektetés, lényeg, hogy én csinálom.'
De konyorgom, ebben mi a 'munka'? Egy ilyen 'befektetest' ugymond vegigcsinalni pontosan nulla szellemi erofeszites, neked effektive semmit nem kell csinalnod, hiszen reszvenyeket, befektetesi jegyeket, allamkotvenyt maganszemelykent nem vehetsz, csakis brokeren keresztul. Vallalkozasba ennyit 'befektetni' szinten teljesen ertelmetlen, es pontosan nulla munkaval jar.
Ha oszinte akarok lenni, az egesz 'feladatot' nem ertem: nem arrol szol, hogy _neked_ kene valamit csinalni? Penzt befektetni az szerinted munkanak, vagy feladatnak minosul...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!