Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektessek be 40E ft-ot?

Mibe fektessek be 40E ft-ot?

Figyelt kérdés
Suliba kell egy munkat csinalni es nincs megszabva, hogy mivel kapcsolatban, csak nagyobb kaliberu dolognak kell lennie. Tudom, hogy kis osszeg a 40E ft es hogy sokan hulyenek neznek azert, mert be akarom fektetni, de en ezt szeretnem. Az sem kell, hogy nagy hozama legyen. Mit ajanlotok, hova fektessem be?
2015. nov. 14. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az 1. mondat hogyan kapcsolódik a kérdéshez?
2015. nov. 14. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Meg ha 4 millio lenne.

Vegyel belole gepkocsinyeremenybetetkonyvet.

2015. nov. 14. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
40 ezret semmibe. Tetszoleges 'befektetes' eseten a kezelesi koltsegek magasabbak, mint az elerheto hozam, akar 10 eves tavlatban is. Tokeletesen ertelmetlen egy ilyen befektetes, mert konkretan veszteseget okoz.
2015. nov. 14. 17:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor ez egy iskolai feladat?
2015. nov. 14. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Munkát? Ez talán házi feladat?:D

Fektesd nőbe, csak nehogy hozama legyen. :D

2015. nov. 14. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
:))
2015. nov. 14. 21:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Valonan nem irtam oda de igen ez egy iakolai feladat.
2015. nov. 14. 23:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Negyven rugót kapsz a sulitól, csak mert megcsinálod a házit??? Szeretnék újra iskolás lenni....
2015. nov. 14. 23:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Leírom részletesebben: Suliban van egy feladat, kell csinálni egy éves munkát. Ez egy olyan dolog, amivel sokat kell foglalkozni, nem egy délután alatt összedobott dolognak kell lennie. A munkát mindenki maga választhatja ki, nincsen megszabva. Ez lehet például egy kis film, amit te forgattál és vágtál össze, vagy mondjuk egy bútor... Szóval lényegében bármi, csak teljes mértékben neked kell csinálnod. Én dolgozok és úgy számolom, hogy nem sokára összegyűlik 40E ft-om, amit szeretnék befektetni valahova. Nem kell hogy nagy hozama legyen és hogy hasznos legyen a befektetés, lényeg, hogy én csinálom. Szóval mit tudtok ajánlani?
2015. nov. 15. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Talán nyelvtanfolyamba.
2015. nov. 15. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!