Pofám leszakad, mit sírunk mi magyarok?
Mindenhol azt hallom/olvasom kevés a fizetés nem lehet megélni.
Közbe meg a boltok tele vannak mindenki kocsival jár most is voltam bevásárolni J-s rendszámos astra volt a leg gatyább autó a parkolóba csupa L, M -es rendszámú pár éves autók (nem vok hülye meg tudom különböztetni a külföldről behozott 15 éves szart a 3 évestől. Az M-es rendszámon lovagolni akaróknak írtam)
A nők szépen csinosak szépen kiöltözve mennek még a boltba is, a tinik 100K-s mobilokkal 1000ft os cigit szívnak öntik magukba a drága Monster energiaitalt.
a huszonévesek 4000 ccm 7-es bmw-vel vagy 2.3-as honda prelude-el rugassák szét a parkolót (oké hogy öreg sz@rok de akkor is meg kellet venni biztosítás, alkatrészek mert már öreg autók és még etetni is azokat a benzinfalókat)
És ez csak leugrottam a szupermarketbe, mert mostantól én járok a bevásárolni mert a párom a 9. hónapba van már.
Az V-VI-VII kerületben töltöm az időm nagy részét és kevés olyan embert látok, akinek ne lenne pénze 100ezres telefonra vagy viszonylag új autóra. Szerinted ez, az ország egyik leggazdagabb régiójában élő néhány ezer ember mennyire reprezentatív minta az ország teljes lakosságához képest?
Mondhatom azt, hogy Kelet-Magyarországon nem szar a helyzet, mert az V. kerület tele van 1-2 éves német autókkal?
Naugye.
"Tescoba ne járok a húsbotrányok és a pocsék kenyér miatt. Mag a spar amúgy is közelebb van. "
Pont a lényeget nem sikerült leszűrni. Ezekszerint csak a teszkó volt érthető... Kár.
"Na akkor : panaszkodik nekem a szomszédom ...
Panaszkodik a gyermekorvosunk ...
Panaszkodik a munkatársam ..."
És itt panaszkodsz te is. Értem, hogy zavar mások panaszkodása, de kérlek ne állj be te is a sorba.
Egyébként igen, viszonylag jól megy nekünk magyaroknak (nyilván nem Ausztriához, hanem a Föld szegényebb feléhez képest, az emberek 73%-ánál jobban élünk).
@12:11
De mivel kib*aszott Európában élünk, elég irracionális Etiópiához hasonlítgatni az életszínvonalunkat...
__Szerinted ez, az ország egyik leggazdagabb régiójában élő néhány ezer ember__
kelet-Magyarországon élek 30.000 es kisvárosban megyeszékhely mellet
12:36
Már miért lenne az?
Szerintem akkor sem kellene elfelejtenünk, hogy legtöbb embernek rosszabb sora van nálunk. Ha Európát nézzük, akkor tényleg: a nyugati fele jobban él.. a keleti meg rosszabbul (De miért néznénk azt? Miért feledkeznénk meg a Föld többi részéről, ahol többnyire rosszabb).
Amúgy ha panaszkodni akarsz, hát rajta, de szimpátiát ne várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!