Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Áramot szeretnék értékesíteni,...

Áramot szeretnék értékesíteni, hogyan, hol?

Figyelt kérdés
Tehát van 1 kis áramom. De a házamon nincsenek napelemek, nem fognak vele törődni vagy furcsa lesz nekik, megnézik a házat ahonnan eladják az áramot? Mennyi az áram ára, 1 watt? El lehet egyetalán adni?
2015. nov. 8. 19:02
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Azért azt hozzá tenném némi megújuló energiás rálátással és képzettséggel, hogy nem csak a napelem létezik energia ellátásra.

Sza.ból is lehet már...

[link]

és ez csak egy része ennek:

[link]

Ettől függetlenül tényleg erősen sántít a kérdező komolysága.

2015. nov. 9. 06:41
 42/46 A kérdező kommentje:
Nem nagy generátor, de lehetne nagyban építeni. Sokat. Megoldalá az áramellátást. Felteszek majd 1 kérdést, belinkelem ide, milyen szerkezetre gondoltam hátha valakit érdekel.
2015. nov. 9. 08:29
 43/46 A kérdező kommentje:
Viszont tényleg mindenből készül már energia. És csak a napelemet fogadják el, pedig másnak pl lótrágyából volna gazdaságos...ha 1× lesz pénzem alapítok 1 céget és piacra dobom a generátort, akkor majd elfogadják, mert mindenki használni fogja mert működik, és nem lesz villanyszámla! HA lesz pénzem.
2015. nov. 9. 08:32
 44/46 anonim ***** válasza:

Szerintem más erőműből is elfogadják, de lehet tévedek.. :-)

[link]

2015. nov. 9. 08:45
 45/46 A kérdező kommentje:
De nekem egy szerkezetem van, home made.
2015. nov. 9. 10:04
 46/46 A kérdező kommentje:
Mégsem fogok erről kérdést föltenni!
2015. nov. 9. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!