Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Áramot szeretnék értékesíteni,...

Áramot szeretnék értékesíteni, hogyan, hol?

Figyelt kérdés
Tehát van 1 kis áramom. De a házamon nincsenek napelemek, nem fognak vele törődni vagy furcsa lesz nekik, megnézik a házat ahonnan eladják az áramot? Mennyi az áram ára, 1 watt? El lehet egyetalán adni?
2015. nov. 8. 19:02
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
48%
Meselj mar, honnan van 'egy kis aramod'? Vettel par elemet a teszkoban, es bekotned a halozatba, vagy hogy?
2015. nov. 8. 19:11
 2/46 anonim ***** válasza:
48%
egy dobozba van 2 kiló áramod a padláson?
2015. nov. 8. 19:11
 3/46 anonim ***** válasza:
71%
én meg azt szeretném tudni, miért kell nekem és másik pár millió tisztességes embernek az ilyen kis tyúkszaros tolvajok helyett fizetni a közterheket és a közműdíjakat
2015. nov. 8. 19:16
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Én vennék, de előtte szeretnék megbizonyosodni róla, hogy jó minőségű. Tudnál küldeni mintát emailben?
2015. nov. 8. 19:19
 5/46 anonim ***** válasza:
Pistike...
2015. nov. 8. 19:22
 6/46 A kérdező kommentje:
3: Nem vagyok tolvaj, de senkinek semmi köze ahhoz, hogy honnan van áramom. A kérdésre választ?
2015. nov. 8. 19:36
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megnézik, ugyanis az áramot nem kilóra lehet eladni.. Kijönnek, kicserélik a villanyórát egy speciális villanyórára ami méri a visszatáplált mennyiséget is. Na meg meg is nézik, hogy honnan van az áram, nehogy "véletlen" azt az áramot "tápláld vissza" amit 3 méterrel odébb lekötöttél a vezetékről.
2015. nov. 8. 19:37
 8/46 A kérdező kommentje:
Elmondom honnan van, rájöttem a végtelen energia titkára.
2015. nov. 8. 19:38
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
magyarázd már meg nekem kérlek, honnan van áramod, ha nincs napelemed?
2015. nov. 8. 19:39
 10/46 A kérdező kommentje:
Ezt elfogadják? De nem akarom, hogy a szerkezetet vagy a találmányt lenyúlják!!! Bár hivatalosan ez a szerkezet úgysem elismert, már megpróbálkoztam vele, így megpróbálkozhat más is, neki sem fog sikerülni. Szóval legalább ennyi haszna legyen.
2015. nov. 8. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!