Áramot szeretnék értékesíteni, hogyan, hol?
Figyelt kérdés
Tehát van 1 kis áramom. De a házamon nincsenek napelemek, nem fognak vele törődni vagy furcsa lesz nekik, megnézik a házat ahonnan eladják az áramot? Mennyi az áram ára, 1 watt? El lehet egyetalán adni?2015. nov. 8. 19:02
21/46 A kérdező kommentje:
Szánalmas ez a mentalitás az állam részéről, hogy ennyire nem támogatják a törekvő embereket. Hogyan bizonyítsam?
2015. nov. 8. 20:08
22/46 A kérdező kommentje:
Ez a "troll kérdés" már kezd unalmas lenni.
2015. nov. 8. 20:08
23/46 anonim válasza:
Balázska, menj aludni a francba!
24/46 A kérdező kommentje:
Szükségtelennek éreztem odaírni, hogy nem Balázs vagyok, de hiba volt...úgy tudtam hogy megint jönni fog egy ökör ezzel. Minden kérdésről azt hiszik hogy Balázs írta.
2015. nov. 8. 20:16
25/46 anonim válasza:
Csak a buta kérdésekről hisszük azt.
26/46 A kérdező kommentje:
Ez nem buta kérdés. Még senki sem írt privátot hogy bizonyítsam, pedig 1 illető még a diplomáját is föltette.
2015. nov. 8. 20:19
27/46 A kérdező kommentje:
Előbb ismerd meg aztán ítéld.
2015. nov. 8. 20:20
28/46 Bob the builder válasza:
nem privát de bizonyítsd
29/46 anonim válasza:
ha olyan nagy a szád, hajrá, vezesd le pár egyenlettel, hogyan lesz a semmiből energia
30/46 anonim válasza:
Ostobája, még a mértékegységgel sem vagy tisztában ("Mennyi az áram ára, 1 watt?"), pont te fedezed fel azt, amit fizikus zseniknek nem sikerült!
Legkésőbb az első pár hozzászólásod alapján kiderül, hogy megint egy troll kérdéssel (és veled) van dolgunk. Ilyen, amikor a hülyeség a szorgalommal, unalommal és frusztrációval társul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!