A Telekom hogyan szennyezi a környezetet?
Figyelt kérdés
Olvastam a jelentésekben, hogy csökkenti az CO2 kibocsátást, hogyan termel egyáltalán CO2-t? Illetve milyen más módon szennyezi még a környezetet és mit tesz hogy kiküszöbölje ezeket?2015. nov. 8. 13:39
1/2 anonim válasza:
"hogyan termel egyáltalán CO2-t?"
Nem muszaj kozvetlenul termelnie, eleg, ha pazaroljak a villanyaramot, annak ugye nagyreszet fosszilis tuzeloanyagok egetesevel termeljuk, ami CO2 kibocsatashoz vezet. Nem tudom, hogy ok konkretan mit tesznek, de peldaul egy ceges eloiras, mely az irodai dolgozokat arra kennyszeriti, hogy munkaido vegen kikapcsoljak a szamitogepeiket, egy ekkora cegnel mar jelentos energiamegtakaritast jelent.
2/2 A kérdező kommentje:
aha igen köszi megtaláltam közben, az amit te írtál :)
A Magyar Telekom is terheli környezetét, bár nem tartozik a nagy ipari szennyezők körébe, a terhelést elsősorban a társaság tulajdonában lévő épületek, irodák elektromos energia- és papírhasználata, fűtése teszi ki, illetve munkavállalóinak utazása/utaztatása.
2015. nov. 8. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!