Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha 3 hónap alatt 450ezret...

Ha 3 hónap alatt 450ezret tudtam felretenni az jónak számít?

Figyelt kérdés

De tényleg semmi luxust nem vettem. Még egy csokit sem. Albérlet kaja könyvelő járulék net amit kifizetek másra nem költök. Napi 5 6 órákat alszom. A többi munka. Én nem tartom jónak. Sztem kevés. De mindenki azt mondja ne legyek telhetetlen. Mert az emberek magyarországon joval kevesebből élnek.

Csak úgy érzem azert nagyon sokat dolgozok ezért es lehetne több.

Aki vállalkozó, az mit gondol erről?

Nem a minimálbéres véleményekre vagyok kiváncsi.

2015. nov. 4. 10:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

"Jól van 8-as nagyon okos vagy. Senki sem mondta hogy ha ez út valamiféle cél eléréséhez, akkor ne csinálja."

Csak egyből a negatív oldalát láttad meg, hozzászólásoddal a kemény munkát kritizáltad.

2015. nov. 4. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Nem dolgozol elég keményen ha ráérsz a GyakoriKérdések.hu-n ilyen kérdést kiírni.
2015. nov. 4. 13:44
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha bírod miért ne?
2015. nov. 4. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

"Csak egyből a negatív oldalát láttad meg, hozzászólásoddal a kemény munkát kritizáltad."

Azt kritizáltam hogy a munka oltárán feláldoz MINDENt. Elvileg azokÉRT dolgozunk. (kiemeltem nagybetűvel a lényeget, így könnyebb megérteni)

2015. nov. 4. 14:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia,

Mindenki kezdi valahogy. Szerintem nem rossz.

Örök igazság, hogy befektetés nélkül nincs eredmény.

Csináld tovább és lesz jobb.

2015. nov. 4. 18:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a célod.

Mire tetted félre? Egy olyan egzisztencia megteremtésére, aminek aztán a fenntartási költségei fognak e mókuskerékben maradásra kényszeríteni? Mert akkor semmire nem mész vele.

2015. nov. 23. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!