Mennyit tudsz havonta félretenni?
Figyelt kérdés
Miután kifizetted a rezsit, megvetted a havi ételt, stb. tehát minden kiadást finanszíroztál, mennyi az, amit úgy el tudsz rakni, hogy nem kell hozzányúlnod a hónap során?2015. okt. 12. 20:47
1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és ha gondolod azt is megírhatod, hogy mit dolgozol/dolgoztok.
2015. okt. 12. 20:48
5/10 anonim válasza:
Közösen vagyunk anyagilag a párommal többnyire.
Havi 40 ezret rakunk fixen el. (Plusz a bónuszokat, prémiumokat)
De eltudnánk rakni ennek a 3x-osát is legalább, csak semmi értelme szerintünk mindent félretenni, úgyhogy kb 80-100 ezret minden hónapban elköltünk ruhára, szórakozásra, kikapcsolódásra vagy amit épp akarunk.
Én asszisztens vagyok egy multinál, a párom logisztikai területen dolgozik.
6/10 anonim válasza:
0,van hogy kölcsön kell kérnünk,mert hó végén nincs kajára.
8/10 anonim válasza:
400ezer körül. Van hogy kevesebbet.
9/10 anonim válasza:
A párommal közösen rakunk félre ketten együtt 50 ezret havonta. De nincs házunk és gyerekünk. A többi elmegy rezsire, autó költségeire, kajára, és egy két apróságra. Kb. 110 ezer nettó körül keresünk.
10/10 anonim válasza:
Előző évben 10MFt-ot tudtam, az idén leszarom és utazok meg bulizok. :)
Jövőre meg még nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!