Mennyi pénzt tud a családotok félretenni havonta?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 18:17
1/13 anonim válasza:
Semennyit. Örülünk, ha futja mindenre.
2/13 anonim válasza:
Mit tud félretenni????? Mi az a pénz? :S
3/13 anonim válasza:
Kereken 68 ezer forintot. Mamám nyugdíjához soha nem nyúlunk, halmozódik.
4/13 anonim válasza:
30-40ezret
Anyu keres 90körül, fater 120at hazahozza, és panelban lakunk van 1 motor a háztartásban, és 4en élünk
Hugom még kap családipótlékot, néha oda adja anyunak, néha elrakja magának
20/F
5/13 anonim válasza:
Semennyit. Pedig anyum nem keres rosszul. Sajnos én most munkanélküli vagyok pár hónapja, alkalmi melókból befolyt pénzt mindig beadom a közösbe. Öcsém rendszeres kereső, de ő az egészet elrakja, még a rezsibe sem ad bele. De pénzt kérni tud a hó végén, tőlem is...
6/13 anonim válasza:
Mi ketten élünk a párommal egy lakásban, saját, így nincs albi költség csak rezsi. Körülbelül havi 180.000 Ft-ot tudunk félre rakni.
7/13 anonim válasza:
Eddig semennyit, sőt még tartozásunk is van, bár én ebben a hónapban kezdtem el dolgozni, így könnyebb lesz és még félre is tudok tenni (remélem :D).
8/13 kapo1588 válasza:
havi 50et ha van túlóra akkor többet.
10/13 anonim válasza:
85.000 - 95.000 Ft körüli összeget rakunk félre a feleségemmel. Mindketten átlagon felül keresünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!