Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha 3 hónap alatt 450ezret...

Ha 3 hónap alatt 450ezret tudtam felretenni az jónak számít?

Figyelt kérdés

De tényleg semmi luxust nem vettem. Még egy csokit sem. Albérlet kaja könyvelő járulék net amit kifizetek másra nem költök. Napi 5 6 órákat alszom. A többi munka. Én nem tartom jónak. Sztem kevés. De mindenki azt mondja ne legyek telhetetlen. Mert az emberek magyarországon joval kevesebből élnek.

Csak úgy érzem azert nagyon sokat dolgozok ezért es lehetne több.

Aki vállalkozó, az mit gondol erről?

Nem a minimálbéres véleményekre vagyok kiváncsi.

2015. nov. 4. 10:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Ha ez belátható időn belül nem változik akkor hagyd a fenébe.

150 ezer az semmi, 5 év alatt meg majd öregszel 10 évet meg csak a szíveddel meg a gyomroddal lesz baj.

2015. nov. 4. 10:31
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Azok alapján, amit leírsz, nem jó.
2015. nov. 4. 11:16
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Én is sokat dolgozom, vállalkozó vagyok (jó, mondjuk én egy gyereket is eltartok - de nekem havi 50 ezer marad meg(adósságtörlesztésre :D)

Szerintem nem kevés, 1 év alatt az másfél millió forint.

Hétvégén van szabadidőd? Van lehetőséged regenerálódni? (nekem nincs,e azért nyáron elcsíptünk egy hétvégét :-) )

Ha albérlet, kaja után marad ennyi, akkor igen, ez jónak számít - szerintem... magyar viszonylatban mindenképpen...

Persze, nyilván jönnek majd olyanok, akik lehurrognak, hogy ez aprópénz, de szerintem azt kellene megnézned, hogy ha ezt kevésnek találod, hogy van lehetőséged jobbra?

Tudsz olyant amivel kevesebb munkával több pénzt tudnál keresni? Ha nem, akkor ez jó :-)

2015. nov. 4. 11:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

"Napi 5 6 órákat alszom. A többi munka."

Így az egész életnek semmi értelme.

2015. nov. 4. 11:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Saját magad is leírtad, hogy nem jó. Sok munka, kevés pihenés, csak a szükséges dolgokra költesz.
2015. nov. 4. 11:30
 6/16 A kérdező kommentje:
Tudom, én sem érzem jónak. Hétvége szombat kb 3 4 óráig dolgozok, vasárnap szabad. Csak ismerőseim között is van akit látok, h alig dolgozik, mégsincsenek ilyen gondjai. Masok meg elvannak a kis minimalbérrel és beletörődnek. Sajnos nincs se gyerekem se nőm.
2015. nov. 4. 12:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó. Ez nem élet.
2015. nov. 4. 12:18
 8/16 anonim ***** válasza:
59%

Hosszútávon nem jó. Ha érzed, hogy fel fog futni a vállalkozásod, a jelenlegi nélkülözésed egy befektetés, akkor egy rövid ideig megéri. Ha nem olyan a vállalkozásod, amit könnyen kiterjeszthetsz, alkalmazottakkal, ha nincs kilátás növekedésre, akkor a helyedben lehet, hogy megelégednék havi ötvenezernyi megtakarítással is, cserébe aludnék rendszeresen 6-7 órát és többet lazítanék. Vagy megpróbálnék más területen üzletelni.

Az sem mindegy, hogy milyen alternatíváid vannak. Ha alkalmazottként is megkeresnél ennyit, vagy valamivel kevesebbet, viszont kevesebb stresszel, akkor megint nem a legideálisabb a jelenlegi helyzet.

Azokra meg ne hallgass, akik leintenek egyetlen mondattal, ezek még mindig az anyjukkal élnek. ;)

"Nem jó. Ez nem élet."

"Így az egész életnek semmi értelme."

Hehe, sok dollármilliomos kezdte hozzád hasonló robotolással. Csodálom és tisztelem a szorgalmad, ne hagyd, hogy az átlag búsmagyar tutimegmondásai és igényszintje legyen számodra a mérvadó! Csak, mint fenntebb kifejtettem, arra figyelj, hogy a jelenlegi megfeszített munka vezessen is valahova.

2015. nov. 4. 12:37
 9/16 anonim ***** válasza:
50%

3-as vagyok és 8-as megmondta a tutit!

8-as, kapsz egy zöld kezet tőlem :-)

2015. nov. 4. 12:40
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

Jól van 8-as nagyon okos vagy. Senki sem mondta hogy ha ez út valamiféle cél eléréséhez, akkor ne csinálja. Nem erről volt szó. Mindenkinek vannak húzós időszakai az életében, amikor nagyon meg kell feszülni, esetleg erőn felül.

"sok dollármilliomos kezdte hozzád hasonló robotolással"

Viszont ha nincs egy rövidtávú cél, akkor sok ember is van, aki belerokkant a munkába, az is így kezdte. Róluk nem szólnak könyvek, és picit többen vannak. A realitásnak van értelme, egy olyan életet kialakítani, ahol jól érzed magad, nem nélkülözöl, és pénzért nem adsz el mindent, ami élhetővé teszi az életet.

2015. nov. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!