Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Euro bevaltasa forintra?

Euro bevaltasa forintra?

Figyelt kérdés
50 eurom van, amibol 25 eurot szeretnek bevaltani forintra. Erre van lehetoseg? Tehat odaadom az 50 eurot, 25 eurot visszakapok es a masik 25-ot kapom meg forintban.
2015. nov. 3. 07:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. nov. 3. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy az életkorom miért lényeges a kérdés megválaszolása szempontjából. Egyébként 30. Azért tettem fel a kérdést, mert külföldön élek, reggel jöttem haza, este már indulok is vissza. Viszont egy ismerősöm kb. 7000 forintot kért tőlem kölcsön, és nem szívesen adnék most oda 50 eurónak megfelelő forintot. Tudom, nem sok az a durván 7000-7500 forint, de mégsem szeretném beváltani a teljes összeget.
2015. nov. 3. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, de a címleteken gondolkodtam. Azt hittem a locsoláskor kapott pénzeddel gazdálkodsz, és sokkal kisebb vagy. Mivel az 5 euró még bankjegy, szerintem lehet úgy, ahogy te szeretnéd.
2015. nov. 4. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem akartam "bunkó" lenni. Időközben megoldódott, valóban lehetett úgy váltani, ahogy gondoltam.
2015. nov. 9. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!