Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Azt szeredtem volna kerdezni...

Fulop Jeno kérdése:

Azt szeredtem volna kerdezni hogy, a Facebookon vasaroltam a top elevenhez 647 forintra Tokens-t es a Facebook vagy akarki 647 forintot fog levonni a kartyamrol vagy tobbet?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 13. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:

facebook egy közösségi oldal, nem webáruház. Egyesek mégis ott kereskednek. Meggondolatlanság ilyen formában vásárolni. A leírt információ akkor is kevés lenne, ha valamilyen webáruházat neveztél volna meg, amit meg tudok nézni.

Az biztos, a facebook semmit nem fog tőled levonni. Az egészhez semmi köze. Kapcsolattartást biztosít barátok, ismerősök, kollégák között, s ezt ingyen teszi.

2015. ápr. 13. 10:54
 2/2 A kérdező kommentje:
De a Top Eleven Futballmenedzsertol vasaroltam 647 forintra Tokent(Jatek penzt) es nem fog tobbet levonni a kartyamrol,es a Facebook Fizetes szolgaltatoval vasaroltam.Esetleg nem vasarolt mar valaki a Top Elevenbol es ha igen akkor a vasarolt osszeget vonja le vagy tobbet a kelletenel?
2015. ápr. 13. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!