Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A póker szerencsejáték vagy...

A póker szerencsejáték vagy tudás, stratégia?

Figyelt kérdés
Mert én szerencsejátéknak ismertem, itt meg mindenki azt írja hogy a szerencse az egyetlen ami nem kell hozzá.
2015. nov. 1. 11:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ hol játszol. Élőben már nem csak szerencse kell. Neten viszont igen. Hiába játszol jól, ha csak 7,2 eseket kapsz.. Vagy ha kapsz AK-t.. A másiknál ugyanúgy lehet jobb. És mivel nagyon sok a gazdag kis kölyök akik játszanak mindenre megadnak és sokszor ők mákolják be.. Megsem tudom számolni hányszor voltak jó lapjaim és mindig meg adnak mindenre és mindig utolsóra lapra nyernek .. Szóval részemről szerencsejáték.. neten nem is játszok.. amúgy se tudod bizonyítani, hogy nincs benne csalás. :)
2016. jan. 28. 19:21
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Mond ezt azoknak akik évek óta nyerők neten és ebből élnek. Hagyjuk már ezt a hülyeséget, egyszerűen nem bírod hossztávon, nem fejlesztetted eléggé magad, nem bírod a tiltet.
2016. jan. 29. 01:13
 23/29 anonim ***** válasza:
Flopra 10JQKA sorod van. flüsh lehetőség nincs. jobb lehetőség nincs, nyerő vagy... Csávókánál JJ- Drillje van.. Mi jön utolsó lapra? J... Így J pókerral nyer.. és általába mindig ez van a netes termeknél.. Utolsó lap. ;) Előtte meg király vagy. De senki nem dobja be.. Még 7,2 esel is mindent tartanak, aztán nyer drillel vagy két párral a leg végén ;)
2016. jan. 29. 13:19
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk már ezt a sírást. Millió leosztásból egy van ilyen. Akkor buksz. A maradék 999,999 leosztásból kell a sokszorosát megkeresni. Az, hogy néha elbuksz pechen egy beülőt semmit nem jelent, mert hosszú távon nyersz.

Ha te nem akkor vagy rossz a bankrollod vagy rosszul játszol.

2016. jan. 29. 19:00
 25/29 anonim ***** válasza:
53%
Tudom, hogy sokan jönnek azzal, hogy nem szerencsejáték és nem az kell. De hagyjuk már. A szerencsén múlik milyen lapokat kapsz. Néztem egy csomó játékot és játékost ahogyan játszottak olyanok is akik oktatják és végigmennek mondjuk egy SnG-t és érdekes módon tökéletes lapokat kapnak. Olyanokra én is tudok játszani. :) De amikor folyamatosan olyanokat kapsz akkor csak foldolni tudsz és a végén elfogynak a zsetonjaid...Neten szerencse kell, nincs mit kiolvasnod az ellenfélből. Főleg, ha benyom az All in-t az elején. Élőbe számít a tapasztalat és a tudás ezt tudom jól, hisz akkor tudsz olvasni a másikból és jobban lehet látni a reakciókat, jobban lehet blöffölni és a játékosok már ismerik egymást, ha olyan versenyek vannak. De ez neten nem így működik sajnos.. Ott még mindig a szerencse kell.Vagy akkor mivel magyaráznád, hogyha neten játszok nem úgy jönnek be a dolgok mint amikor élőbe elmegyek és jól mennek? Akkor rosszabb lapokra is tudok játszani és nem mindig a szerencsére hagyatkozni. Tegyük fel, hogy emelsz. Ász Király egy színed van. Rád emelnek egy kicsivel többet, valószínűleg meg adod, ha olyan pozicióba vagy. Mi jön le a flopra? Lesz Ász? vagy lesz király? Vagy lesz flössöd? Mind szerencse kérdése. Hiába tudod kiszámolni az esélyeidet, nem biztos, hogy lejön és hosszútávon sem lehet, hogy mindig nyerni fogsz. Ez olyan, hogy a roulettnél is egymás utána 1000x lehet a fekete.
2016. jan. 29. 19:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Rövidtávon szerencse, hosszútávon nem. Ne mondja senki, hogy akik évek óta ebből élnek, sőt akik évek óta ott vannak a top playerek között és éves szinten több millió dollárokat keresnek azoknak csak szerencséjük van.
2016. jan. 29. 21:47
 27/29 anonim ***** válasza:

* Online a sokszorosát játszod annak mint amit élőben lenyomsz, rengeteg leosztást lepörgetsz, ez mellett párhozamosan több asztalodon is nyomod. Ezt még csak hasonlítani sem lehet élő pókerhez.

Sokkal több "emlékezetes" szituációba belefutsz amik jobban meg is maradnak.

Tehát teljesen felesleges, sőt abszurd ilyen téren összehasonlítani az élő pókert az onlineal.

2016. jan. 29. 21:54
 28/29 anonim ***** válasza:
47%
Az már elég rossz dolog, ha valaki több asztalon is játszik. Láttam már olyanokat, hogy 12 asztal is meg volt nyitva. Annyi helyre nem fogsz tudni megfelelően koncentrálni és itt jön az, hogy csak a legjobb lapokra játszol és vagy bejön a szerencse vagy nem. Nem igaz? De.
2016. jan. 29. 22:37
 29/29 anonim ***** válasza:
47%
Én is a negatív oldaláról tudok nyilatkozni. Netes pókerversenyeken 2-3szoroztam a téteimet,minden klappolt,aztán utána hirtelen beüt a krach,sokszor már nevetségesen gyenge lapok ellen.Nem egyszer megtörtént,nálam AK nála A5 , nyilván behúzza. Ilyen megtörtént velem kb naponta.Azóta le is töröltem ezt a szart,vak szerencse az egész,volt egy játékos akit néztem miután kiejtett,random egymás után 3-szor berakta all in-re xar lapokkal és behúzta,mivel marha nagy mákja volt. És az ilyen elől végez és többször annyi pénzt nyer mint aki taktikusan-logikusan játszik,csak mondjuk pechje van.A WSOP versenyek döntői is tele vannak unatkozó gazdagokkal,akikre abban a pár napban rámosolyog a szerencse,néztem régebbi nyerteseket különböző helyszíneken,tele volt amatőrrel.Ez olyan mintha én odaállnék az olimpiai úszó döntőre,és véletlenül megnyerném :DD Ott nincs szerencse,itt meg szinte csak az számít.
2023. márc. 20. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!