A kérdésem az online szerencsejátékhoz kapcsolódik. Tegyük fel, hogy van egy stratégia, amivel tényleg lehet nyerni. Apránként, keveset és főként interneten használható. Mik a dolog buktatói?
"Mik a dolog buktatói?"
Az, ha alulképzett vagy a matematika területén, és alábecsülöd az "ellenfeledet".
Gondolom azt akarod megjátszani, amit kmd is írt. Normálisabb kaszinóban ilyen játéknál megkérnek, hogy légy szíves fáradj ki a kaszinóból.
Online nem rúgnak ki, de ez már többször volt téma, és voltak itt emberek, akik leírták a buktatóit, én nem ismerem annyira a rulettet, ezért nem tudom leírni, de keress rá a keresőben.
"Mint felül is írtam, van egy stratégia ami működik. Mellesleg a rulettre gondoltam, amiben (a rendszeren kívül) nincs sok ellenfél :D"
Akkor, mint fent is írtam, először is képezd magad tovább. Rulettben nincs stratégia, ami működik. És pont amiatt, hogy a rendszer az ellenséged, elvileg sem lehet esélyed. Egyes, fiam, leülhetsz! A továbbiakban értelmes kérdéseket várok!
"Akkor, mint fent is írtam, először is képezd magad tovább. Rulettben nincs stratégia, ami működik. És pont amiatt, hogy a rendszer az ellenséged, elvileg sem lehet esélyed. Egyes, fiam, leülhetsz! A továbbiakban értelmes kérdéseket várok!"
Képezzem magam ? :D A kommentedben se válasz nem volt, se értelem. Csak oltottál valamit és kijelentetted hogy "nem működik az elképzelés, mert a rendszer az ellenség és mert csak". Mellesleg nem ellenség, hanem ellenfél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!