A kérdésem az online szerencsejátékhoz kapcsolódik. Tegyük fel, hogy van egy stratégia, amivel tényleg lehet nyerni. Apránként, keveset és főként interneten használható. Mik a dolog buktatói?
Figyelt kérdés
Mire érdemes odafigyelni, hogy ne bukjak le ? A lebukásnak milyen veszélyei vannak ? - Csak értelmes válaszokat kérek!2011. dec. 24. 17:16
11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként szerinted nem próbáltam ki bwin gyakorló játékon ? Hosszú-hosszú órákat töltöttem el vele. Eddig végig működött és a zöld 0 se jelentett veszélyt. Feltétlen csak 1 zsetonnal szabad játszani, mindig CSAK duplázni szabad és a 2-val való hatványozásnál is látni, hogy az 512 már a 10. ugyanazon színnél lehetséges tét. Tehát elméletben nagyon kicsi az esélye hogy fel kelljen raknom 1024 zsetont. Ehhez kétszer kell zöld 0-nak kijönnie és nyolcszor ugyanannak a színnek. Szintén gyakorlati példa hogy mire egy ilyen szerencsétlen sorozat bekövetkezhet, addigra nem jelent gondot 24 euro hiánya :D
2011. dec. 25. 08:38
12/18 anonim válasza:
" Tehát elméletben nagyon kicsi az esélye hogy fel kelljen raknom 1024 zsetont."
Így van, és a gyakorlatban is. A kérdés, hogy akarsz-e kockáztatni 1024-et, vagy akár 512-t, hogy egyet nyerjél. Ha megfogadnád a tanácsomat, és tanulnál, egyből nem lennél ilyen buta nagy szájú.
Mindegy, jobb később, mint soha. Éles játék előtt azért olvasd el (és értsd meg) ezt: [link]
Ha buta maradsz, akkor sok szerencsét!!
13/18 anonim válasza:
A próbajátékhoz nem ugyanazt a véletlenszámgenerátort használják mint amit az élőhöz. Ez tény, szerintem le is van írva a szabályzatukban, de majd tapasztalni is fogod.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek már logikusabb válaszok. Ment a + :P
2011. dec. 25. 11:00
15/18 A kérdező kommentje:
Először jól hangzott, hogy a semmiből gazdagodhat meg valaki :/ Köszönöm mindenkinek a válaszát, sokat segítettetek! Mellesleg az 5let innen származik: [link]
2011. dec. 25. 11:06
16/18 tetro válasza:
szóval te a tudásodat egy ilyen szemmel láthatóan reklám oldalra alapoztad?
17/18 anonim válasza:
Igen, ezek a pókerjátékokat szerintem erre az üzletre írták, mert hogy nem egy bwin, vagy egy pokerstars az biztos. Valószínűleg elkezdi dobálni neked a színeket, amiket megteszel, azt hiszed, hogy "fúúú ez tényleg működik", aztán mikor rákattansz, hosszabb távon lehúz, mint amennyit nyersz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!