Nem hinném, hogy egy ingyenes tárhelyre feltöltött sablonweblap komolyan vehető lenne. Főleg, hogy a Google a saját webtárhelyét jóval olcsóbban adja bérbe, mint amennyit neked ígér ez a weboldal a te megbízhatatlan tárhelyszolgáltatásodért.
(megbízhatatlan, mert a megrendelő nem tudja, hogy neked épp mikor akaródzik lecsatlakozni az internetről.)
2015. okt. 31. 01:25
2/10 anonim válasza:
Ugyan már, ez akkora kamu, hogy kilóg a lapról.
Én is láttam FB-n, kommenteltem is alá, hgoy mekkora baromság, természetesen minden kommentet töröltek.
Ki a tököm fizetne egy otthoni gép tárhelyéért? Lassú, limitált és nem elérhető csak akkor ha a user a gép előtt van.
2015. okt. 31. 08:10
3/10 HSz76 válasza:
Gondolom kérnének valami regisztrációs, vagy belépési díjat.
2015. okt. 31. 09:23
4/10 anonim válasza:
régi a kérdést, de tudod mit? Kederítem neked a részleteket. :)
2015. dec. 21. 12:51
5/10 anonim válasza:
Mit kell egy egyértelmű kamun kideríteni?
2015. dec. 21. 12:59
6/10 anonim válasza:
Ja, regisztrációs díj van (hogy jobban elkötelezett legyél :)
Legolcsóbb csomag 125 dolcsi.
2015. dec. 21. 13:01
7/10 anonim válasza:
#5 A kérdezőnek nem volt egyértelmű, bizonyosságot akart. Én megadtam neki. Ha ez neked nem tetszik, bekaphatod. :)
2015. dec. 21. 13:03
8/10 anonim válasza:
Akinek ez nem esik le 2 mp alatt ránézésre az menthetetlen.
2015. dec. 21. 13:09
9/10 anonim válasza:
#8 Mint mondottam, b.... :)
2015. dec. 21. 13:13
10/10 anonim válasza:
Ez egy átverés én már utána néztem. Regisztrációkor egy komoly összeget kell nekik befizetni. Igazából egy piramis játékról van szó, mert a befizetéskeből fizetnek ki emberkéket. Szóval max akkor éri meg, ha belépsz és utána bevonzol még több tagok aki kifizeti a több 10000 forintos belépési díjat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!