Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igaz vagy csak...

Szerintetek ez igaz vagy csak átverés?

Figyelt kérdés

Kaptam itt egy üzenetet, hogy lájkoljak egy oldalt, és az első 100 lájkoló között nyereményeket sorsolnak ki.

De nem tudom, elhiggyem-e vagy csak átverés, mert eddig csak 3 ember lájkolta, ami nagyon kevés, bár csak most indult. De én akkor se szeretk mindent csak úgy lájkolni, viszont az ajánlat jó. Túl jó, ezért nem hiszem el. 15 kg pellet, 5 kg széna, alagút, plüssállat. Hát ha belegondolok, hogy itt a 800 g széna 800 ft, a 2 kg pellet meg 600... Ez van vagy 15.000 ft értékű nyeremény, amit kicsit sokallok egy ilyen egyszerű kis oldal elindításáért. Vagy szerintetek?

2015. okt. 17. 22:30
 1/4 anonim válasza:
Vagy hatalmas átverés, vagy egy nagyon jó reklám. Nem tudom.. Próbáld meg, veszíteni nem veszítesz vele semmit. :) Ha meg igazi a dolog, a nyertes nyuszi is jól jár.
2015. okt. 17. 22:32
 2/4 anonim válasza:
100%
Szerintem nem átverés, mert ennek a weboldalát már ismerem, vagyis én onnan tanultam meg sok mindent a nyuszikról mikor én kaptam egyet, szerintem az jó oldal és most csinált facebookot is, nem hiszem hogy ez az oldal átver.
2015. okt. 17. 22:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Be lehet valahol állítani FB-n hogy ne lássák ha kedvelek valamit? Hol?
2015. okt. 17. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem sem átverés. 15 ezer forint nem olyan sok pénz.
2015. okt. 18. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!