Megbírságolhat egy közterületes ha hetente 3x galambokat eteünk (morzsával) a 1.5éves kislányommal a központban?
azért ez nem vicces?Megbírságolnak,mert megetettem egy galambot? XDD
Úgyis megeszik,amit találnak,nem fognak éhenhalni,akkor legalább erősítsük az immunrendszerüket,hogy kevésbé legyenek kitéve a betegségeknek!Ki kéne már valami állatbarát technikát találni rá,mert éheztetni nem tudjuk őket,hisz esznek..de ha soványak,akkor hamarabb megbetegednek,és sokat szenvednek is,akkor miért nem lehet etetni inkább őket?
Véletlenül tévedtem erre a linkre, de elképesztő mennyi rosszindulatú, madár ellenes ember van itt.
Amikor betegségekről van szó, bele lehet gondolni, mennyit terjeszt egy AIDS-es, egy hajléktalan, van akik covid-osként képtelen arra az egyszerű dologra, hogy maszkot húzzanak. Taknyos, köhögős kézzel végig taperolnak mindent, amivel kiteszik az embereket a betegségnek. Nem beszélve az állandó egymásra köhögéstől.
Akár milyen furcsa, az állatok is éhesek és képzeljétek nem tudnak a boltban pénzért vásárolni. Én büszkén etetem Őket és boldog vagyok, amikor ebben a tetves világban vannak még hozzák hasonlóak. Ritka kincs az ilyen.
A kutyasétáltatásnál pedig a gazda kötelessége, hogy felszedje az ürüléket. Akár milyen elképesztő, a kutyák ezt nem tudják megtenni, értük mi, gazdák vagyunk felelősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!