Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Gyeden vagyok 18 hónapos...

Gyeden vagyok 18 hónapos kislányommal. Van olyan bank, amelyik személyi kölcsönt adna?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Még a legsanszosabb a számlavezető bankod. De százezrekre szerintem ne számíts.
2009. aug. 17. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyedre nem kapsz, ugyanis a banknál az nem számít jövedelemnek, mivel nemfizetés esetén abból nem tud letiltatni.
2009. aug. 17. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik bank sem ad személyi kölcsönt GYED-re,mert munkáltatói igazolás kell 3 havi munkabérről, ami Neked nincs. Ugyanis a munkáltatódnál a GYED idejére fizetésnélküli szabin vagy..

Egyedül jelzáloghitelt adnak lakásépitésre, úgy, hogy Te vagy a tulajdonos, de a hozzátartozód igazolja a munkabérét, de ez is "gáz"-os!

Sajnos kevés a GYED, dolgozni nem lehet, de megélni sem.

Üdv. 17 hónapos nagylány anyuja, aki ugyanazt szerette volna, amit Te.

2009. aug. 17. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

a gyed nem terhelhető jövedelem. gyeddel nem lehetsz adós.

amennyiben bankszámlára kapod és nem az OEP utalja, hanem a munkáltatód és munkabér címen, akkor van esély és leginkább a számlavezető bankodnál.

2009. aug. 17. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
A Gyedet a munkáltató fizeti. A Gyes jön az OEPtől. Szerintem a Gyed munkabér.
2009. aug. 17. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:

A GYED-et csak akkor fizeti a munkáltató, ha TB kifizetőhely...

Nem munkabér!!!!

2009. aug. 17. 23:43
 7/7 anonim ***** válasza:
A törvényi előírás értelmében, nemfizetés esetén a Gyed-ből nem lehet letiltatni, így egyik bank sem tudja figyelembe venni!
2009. aug. 18. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!