Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a teendő? Telefone...

Ilyenkor mi a teendő? Telefoneladás

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám a következő!Hirdettem egy telefont,rám írt egy srác,hogy kéne neki,át is utalja a pénzt.A pénzt átutalta/100 akárhány ezer/mikor írtam neki hogy megkaptam a pénzt és hogy kéne a címe,elkérte a számom és felhívott ismeretlen számról!Mondta hogy itt van ahol lakok a városba és átvenné a telefont..megbeszéltük hol és mikor,jött odaadtam és ennyi..NA DE! 3 nappal később rám írtak facen hogy feljelentettek és ha a pénzt visszakapja vagy a telefon megérkezik visszavonja,irtam neki hogy miről beszél de válaszra sem méltatott! megnéztem az sms-t az utalás az ő nevéről jött,de nem a képen szereplő férfinak adtam át a telefont! Esküszöm a 25 évem alatt ilyenbe még nem futottam bele,nem tudom mit kéne tennem!

2015. okt. 28. 13:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Félre értettél..az aki azt irta ffeljelentett(o neverol jott az utalas)nem torolte magat..az torolte akinek atadtam a teledont
2015. okt. 28. 14:02
 12/20 anonim ***** válasza:
És rendesen megadta a címét még mielőtt megfenyegetett?
2015. okt. 28. 14:11
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem adott meg cimet! Egyik sem...az a lényeg h vagyok én az aki eladta a telefont van egy srác aki utalt és aki most várja a telefont vagy a pénzt és van egy másik srác aki átvette tőlem most meg megszünt facebookon
2015. okt. 28. 14:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor te állsz nyerésre. Milyen alapon jelentene fel téged, ha az üzlet létrejöttéhez szükséges információkat (cím) meg sem adta? :D Szóval az tuti kamu, hogy már feljelentett. Tehát visszavonni sem tudja. Csak be akar paráztatni téged. Ha te mész el a rendőrségre és megmutatod, hogy úgy fenyeget téged, hogy a címét meg se adta, akkor egyértelmű lesz, hogy hazudik és zsarol. Szóval ha ésszel csinálod, akkor jól is kijöhetsz az ügyből. A rendőrségnek rálátásra van arra, hogy téged feljelentett-e valaki. Ha kiderül, hogy nem, akkor az emberedet máris hazugságon érték...
2015. okt. 28. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Menj el minél hamarabb a rendőrségre és mond el hogy hogy történt az eset. Valószínűleg hülyére akarnak venni.
2015. okt. 28. 14:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez a régi diófás átverésre hasonlit.
2015. okt. 28. 15:29
 17/20 A kérdező kommentje:
És az mégis mi? :O
2015. okt. 28. 17:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Érdemes volt neked tanácsot adni, baszol reagálni rá.
2015. okt. 28. 17:14
 19/20 A kérdező kommentje:
Mert nem hiszem hogy érted mit magyarázok! A srác jogosan jelent fel hisz ő átutalta a pénzt,de én teljesen más embernek adtam oda a telefont! a srác pécsen lakik az adatlapja alapján és még csak nem is úgy néz ki mint az aki átvette
2015. okt. 28. 17:29
 20/20 anonim ***** válasza:
A srác aki utalta a pénzt elkérte a számod, aztán felhívott valaki átvette a telót. Mind ezek után az utalós meg három nap múlva számon kéri rajtad a telefont. Tuti ő is benne van az egész nagy simlisségbe. VAlószínűleg azt remélik hogy valaki beijed, és vissza küldi a pénzt. Náluk meg ott a telefon meg a pénz is.
2015. okt. 28. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!