Ha egy olyan helyen dolgozik az ember, ahol a magyarországi átlag árszínvonal felett futnak a termékek (pl turistaközpontban egy söröző) akkor ott a munkás is sokkal több fizetést kap, hiszen pl. a 600-700 forintos sörárból ki lehet termelni többet?
"Minek tartsunk el és adjuk a segélyt olyan embereknek akik nem hajlandóak tenni a jövőjükért? "
de mi az hogy eltartani? Ők is dolgoznak a pénzükért :D
csak éppen anyni pénzből megélni se lehet.
Én Nyugaton élek, itt is csak éppen hogy elég a fizetés megélni, Magyarországon meg megélni se elég.
" Az haljon éhen, aki a béréből nem tud megélni, nem tudja annyira csökkenteni a kiadásait, hogy jusson mindenre, nem talál pl szobatársat, partnert, stb."
ez ám a szolidaritás!
a kis minibér arra elég hogy rezsi+kis élelem
ovlasgasd az éhezős kérdeseket az oldalon, dolgozók szokták kiírni akik jellemzően minibért keresnek és képotenek megélni!
biztos egyikse tud számolni ugye??
nevetséges!4
a bér kevés! nem ők hülyék!
"ovlasgasd az éhezős kérdeseket az oldalon, dolgozók szokták kiírni akik jellemzően minibért keresnek és képotenek megélni! "
Ezeket mind te írod ki. :D
És van rengeteg dolgozó, aki remekül megél, ők vajon hogy csinálják? Arra tippelnek, hogy gyk-zás helyett munkával töltik a napjukat.
pár napja is kiírt egy éhezős kérdést egy szegény kislány!
nagyon megsajnáltam
a sok bunkó meg osztogatta a tanácsokat hogy ne vegye meg a gyógyszerét meg hasonló marhaságokat!
Undorító volt!
De hát így megy ez Kelet Európában.
A meló csak hobbi, abból megélni nem lehet.
semmit nem tudok felmutatni igen!
A sajtburger azért ízlik te okostojás?
Egy szép napon fegyvert fogunk rántani és eltöröljük ezt a szemét rendszert.
Rettegjetek gazdagok, burzsoák és hercegek!
"A sajtburger azért ízlik te okostojás?"
Te találtad ki a receptjét, vagy mi?
Én készítem el neked, szívvel lélekkel!
Minden egyes sajtburgert odafigyeléssel csináltam, sose kapkodtam el!
Szívvel lélekkel dolgoztam hogy ti ehessetek!
Mi a hála ezért? Majomnak tartotok, kiröhögtök, azt mondjáto9k hogy értéktelen a munkám!
Kezdesz olyan hatást kelteni, mintha egy Kusturica filmből pottyantál volna ide.
"Rettegjetek gazdagok, burzsoák és hercegek!" -Üvöltötte Séf fiú egy üveg Kőbányaival a kezében, majd megbotlott a papucsában és arccal a földnek horkolni kezdett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!