Nektek nincs elegetek abból hogy ha valaki meg meri jegyezni hogy igazságtalan hogy a munkás bére a létminimumot se éri el, akkor egyből jönnek azzal hogy miért nem vagy informatikus!?
Nem igazságtalan? AKkor mégis mi, Érdekes módon Európa nyugati felén el bírja érni a melós bér a létminimumot. Nálunk valamiért nem.
És akkor szegény melósnak hallgatnia kell a bunkó informatikusokat hogy haha miért nem vagy programozó
Nincs elegem belőle. Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy tanuljon.
Ha valaki jó tanuló (4-5 átlaggal rendelkezik), akkor államira betud jutni és nem kell fizetnie a tandíjat. Emellett, ha jól tanul a főiskolán/egyetemen, még ösztöndíjat is kap.
Oké, értem, hogy tankönyvet kell venni, stb .., de érdekes módon rengeteg diák megtudja oldani, hogy diákmunkát vállaljon és abból finanszírozza a tanulmányait. Én is ezt tettem és összetudtam hangolni vele a tanulmányaim.
Az, hogy egy 8 általánossal rendelkező árufeltöltő nem keres br. 300ezret, az ne más problémája legyen, hanem az övé.
Tudom, hogy sz.r az élet és különben is, a diplomások csak büfés szakosok meg társai, de ha ellátogatsz majd hozzám a kórházba, mert beteg vagy és meggyógyítalak/megműtelek, akkor lehet eltudsz majd azon gondolkozni, hogy tényleg jogos-e az "igazságtalan" bérezés vagy sem?
Tudom, hogy nem lehet mindenki orvos, informatikus, jogász, más "jól kereső" munkakörben dolgozó ember, de ha valaki nem tanul és még az érettségiig se jut el vagy kegyelem kettessel átengedi .. hát .. szerintem ne csodálkozzon azon, hogy a munkaszerződésben a minimálbér szerepel.
Így van ez a te döntésed,miért nem tanulsz ki egy szakmát.
Mit vársz?
Egy melós helyére mennyi embert szerezzek most neked 2 perc alatt?
Próbáld ki ezt egy programozó esetén vagy egy elemző esetén,nyelvtudással.
Nehezen fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!