Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mezőgazdász & Informatikus?

Mezőgazdász & Informatikus?

Figyelt kérdés
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mezőgazdasági szakot szeretnék tanulni, arra mindig szükség lesz az tudom. De ma kb mennyit fizetnek egy mezőgazdásznak? Mert az Informatikus is érdekel, az mennyit keres ma. Szerintetek melyik lenne a jobb??
2014. jan. 7. 16:27
 1/3 anonim válasza:
Szerintem INFORMATIKUS!!!Arra a jovoben mindig szukseg lesz...az embereknek mindig szuksege lesz informatikusra!Egyebkent hany eves vagy?Járj ki egy informatikai egyetemet,beszelj 2 nyelvbol felsofokon,es "tied a világ" :)
2014. jan. 7. 16:57
 2/3 anonim válasza:
kettő az egyben: [link]
2014. jan. 7. 19:24
 3/3 A kérdező kommentje:
15 vagyok egyébként, egy Gimnáziumból szeretnék elmenni.. de nem tudok dönteni, az Informatikusként könnyebb elhelyezkedni vagy mezőgazdászként az Info.. az többet keres igaz. amúgy nem mint tanár szeretnék lenni..
2014. jan. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!