4 hónapig nem volt hallgatói jogviszonyom, és nekem most ki kéne arra a 4 hónapra fizetnem a TB-t, mindezt úgy, hogy nem is vettem orvosi szolgáltatást igénybe. Miért is?
Figyelt kérdés
Miért is kellene nekem más betegellátását fizetnem, vagyis egy olyan szolgáltatásért fizetni, amit én magam nem vettem igénybe? Ez körülbelül olyan, mintha én megmondanám egy idegennek, hogy fizesse ki a kajáldában az ételemet, mert éhes voltam, de nem volt rá pénzem.2015. okt. 26. 15:19
21/22 anonim válasza:
ugorj ki az USA-ba kicsit, aztán majd rájössz, milyen jó dolgunk van, hogy havi minimum kb 7000 forint adó mellett kapsz alanyi jogon járó egészségügyi ellátást....mit gondolsz, a kórházakat, mentőszolgálatot miből fizetik, ha nem a mi adónkból
amúgy meg ne sírjál, mert én havonta jóval többet fizetek a fizetésemből, mint te most 4 hónapra fogsz!
22/22 anonim válasza:
"5 éve nem voltam kb orvosnál."
De majd leszel!
És még egyszer: az életed vége felé, az utolsó 10-20 évben EL FOGOD KÖLTENI mindazt a pénzt, amit addig befizettél.
Garantált.
Hacsak előbb meg nem halsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!