Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudna segiteni nekem valaki?

Tudna segiteni nekem valaki?

Figyelt kérdés

esti érettségire járok, 2éves. de szeretnék mellette, dolgozni, osszeköltöztem a barátommal 2 honapja, ő azt mondja fontosabb a suli most, de akkoris szeretnék dolgozni is, kellemetlenül érzem igy magam, foleg h az apja is itt lakik még velünk.

nagyon nehéz igy munkát találni, voltam sok helyen, az iskola miatt egyiket sem tudom megoldani

munkaügynél mit lehet ilyenkor igényelni? voltam álláskereso 6honapig, de aztán felvettek dolgozni, még oda vagyok bejelntve amig nem találok mást, de ez másik város, mert elköltöztem.

2015. okt. 22. 16:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
igen, valami 60ezer körül lesz a vizsga, félévente meg 10et kell fizetni, úgyhogy gondolom az államnak semmi köze ehhez, de csak kéne valami munka, mert 1 szétunom igy magam, 2 azért csak jobb lenne ha én is keresnék valamennyit, bármennyit. keresek, keresek, hátha össze jön valami.
2015. okt. 23. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!