Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudna segiteni nekem valaki?

Tudna segiteni nekem valaki?

Figyelt kérdés

esti érettségire járok, 2éves. de szeretnék mellette, dolgozni, osszeköltöztem a barátommal 2 honapja, ő azt mondja fontosabb a suli most, de akkoris szeretnék dolgozni is, kellemetlenül érzem igy magam, foleg h az apja is itt lakik még velünk.

nagyon nehéz igy munkát találni, voltam sok helyen, az iskola miatt egyiket sem tudom megoldani

munkaügynél mit lehet ilyenkor igényelni? voltam álláskereso 6honapig, de aztán felvettek dolgozni, még oda vagyok bejelntve amig nem találok mást, de ez másik város, mert elköltöztem.

2015. okt. 22. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne dolgozz.
2015. okt. 22. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:

esti mit takar?

ha szó szerint esti, akkor miért nem fér bele egy részmunkaidős állás délelőtt?

vagy olyan, ami csak hétvégén van.

piacozás, vásározás, vagy bármi más.

munkaügyitől majd kaphatsz segélyt, ha nem lesz bejelentett munkaviszonyod, de az max 3 hónapig jár a ledolgozott idő és a béred alapján. utána az önkormányzattól igényelhetsz segélyt, ami - nem tudom pontosan, 22 vagy 28 ezer, de ez azzal jár, hogy bármikor behívhatnak közmunkára. ha ezt visszautasítod, onnantól a segélyt sem kapod tovább.

2015. okt. 22. 18:29
 3/11 A kérdező kommentje:
3 tól 8ig van a suli es sok helyen több muszak van ugye itt gyárak vannak ahová 8 általánossal felvesznek vagy konyhai kisegito az is több muszakos vagy egész napos. egy boltba felvettek volna de 6 ig nyitva kéne lenni es a suli fontosabb. most lett volna egy gyár 8 tól 4 ig. meg belefért volna éppen de lemondtak az allasinterjut. szerencsetlennek érzem magam....részmunkaidős állást keresek de nincs semmi. a munkaugyön tanfolyamra kikozvetitenek ha közben erettsegire járok ?
2015. okt. 22. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Idén már nem indulnak tanfolyamok. Ne érezd magad szerencsétlennek. A részmunkaidős jó lenne tényleg ha lenne. De majd lesz nó para.
2015. okt. 22. 18:41
 5/11 A kérdező kommentje:
csakmert mikőr munkaugyon allaskereso voltam nem közmunkara hivtak be hanem tanfolyamra csak akkor napi bejelentessel dolgoztam es nem kellett bemenni. nemtudom esti suli mellett van e ilyenre lehetoseg.
2015. okt. 22. 18:43
 6/11 A kérdező kommentje:
rendben. köszi azért. csak.olyan rossz.mert enis szeretnék pénzt keresni.
2015. okt. 22. 18:44
 7/11 A kérdező kommentje:
de indul meg tanfolyam meg is fogom kerdezni. mert augusztusban néztük es folyamatosan indulnak szept. okt.-ben is. csak az a kérdés h így jarhatok e.
2015. okt. 22. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:

az érettségi gondolom felnőttképzés. fizetsz érte. vagy nem?

mert ha igen, akkor ahhoz semmi köze a hivatalnak.

2015. okt. 22. 18:58
 9/11 A kérdező kommentje:
fizetek felevente igen csak a tanorak ingyenesek de felnottkepzes. a vizsgaert nemtudom sztem az is fizetős lesz.
2015. okt. 22. 19:21
 10/11 anonim válasza:
Vizsgáért is fizettni kell. Nehéz munkát találni a helyzetedben de esetleg ha nem jelent problémát akkor keres a környéken bejáronői munkát vagy babeysitteri állást.
2015. okt. 23. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!