Tudna segiteni nekem valaki?
esti érettségire járok, 2éves. de szeretnék mellette, dolgozni, osszeköltöztem a barátommal 2 honapja, ő azt mondja fontosabb a suli most, de akkoris szeretnék dolgozni is, kellemetlenül érzem igy magam, foleg h az apja is itt lakik még velünk.
nagyon nehéz igy munkát találni, voltam sok helyen, az iskola miatt egyiket sem tudom megoldani
munkaügynél mit lehet ilyenkor igényelni? voltam álláskereso 6honapig, de aztán felvettek dolgozni, még oda vagyok bejelntve amig nem találok mást, de ez másik város, mert elköltöztem.
esti mit takar?
ha szó szerint esti, akkor miért nem fér bele egy részmunkaidős állás délelőtt?
vagy olyan, ami csak hétvégén van.
piacozás, vásározás, vagy bármi más.
munkaügyitől majd kaphatsz segélyt, ha nem lesz bejelentett munkaviszonyod, de az max 3 hónapig jár a ledolgozott idő és a béred alapján. utána az önkormányzattól igényelhetsz segélyt, ami - nem tudom pontosan, 22 vagy 28 ezer, de ez azzal jár, hogy bármikor behívhatnak közmunkára. ha ezt visszautasítod, onnantól a segélyt sem kapod tovább.
az érettségi gondolom felnőttképzés. fizetsz érte. vagy nem?
mert ha igen, akkor ahhoz semmi köze a hivatalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!