Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon miért szidnak...

Magyarországon miért szidnak mindenkit aki tesz a boldogulásáért? Miért rossz az, ha valaki nem éri be a minimummal?

Figyelt kérdés
Itt gyakori kérdéseken is mindenkit szapulnak, aki tanult, hogy jól fizető állása legyen, vagy vállalkozó, vagy külföldön dolgozik. Talán nem tőlük kellene tanulni? A lakosság fele szabadidejében sorozatokat meg valóság show-kat néz, ahelyett, hogy fejlesztené önmagát. Utána meg szidnak mindenkit aki többre vitte, mint ők.
2015. okt. 18. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Én azt szapulom aki abból hízik hogy kizsákmányolja a munkásait. Ez pedig nagyon is jellemző.
2015. okt. 18. 23:20
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

"hogy kizsákmányolja a munkásait."

Nezopont kerdese. Felfoghatjuk ugy is, hogy megmenti oket az ehhalaltol. ;)

2015. okt. 18. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
A pozitív szemléletű embereket sokan nem szeretik. Egy magyar, pláne a proli réteg azt szereti ha láthat másokat is rosszabb helyzetben. Aki egy kicsit is tanult, elért valamit, arra kígyót-békát kiáltanak. Sajnos ez van. Nekem nagyon szűk az ismerősi köröm, ugyanis nem vagyok hajlandó vegyülni negatív szemléletű emberekkel. Magam is úgy élek, hogy mindenben próbálom meglátni a jót. Ahogy az egyik kedvenc youtube videósom mondja mindig: "Be happy happy", vagy a másik: "Life is better with a smile" ezek alapján élek én is, ezek vezérlik az életem. ha a dolgokhoz pozitívan állsz, jobb életed lehet.
2015. okt. 18. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

"abból hízik hogy kizsákmányolja a munkásait."

A valosagban persze pont a vallalkozo tartja el az embereit, mert nelkule mindegyik ehen halna, nade jobb azt hinni hogy meloskent baromi fontos, nelkulozhetetlen emberek vagytok.

2015. okt. 18. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

Havi 70 rongyos fizetést te eltartásnak mersz nevezni???

Ja, végülis rezsire meg élelmiszerre elég. Ha meg nincs lakásod, mamihotel vagy éhenhalsz.

2015. okt. 18. 23:54
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

A nullahoz kepest mindenkeppen eltartasnak merem nevezni.

Ugyanis a 70e forintnak nem a 700e az alternativaja, hanem a nulla egesz nulla, azaz a munkanelkuliseg.

2015. okt. 19. 00:06
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

Értjük!

Nem a zsemle kicsi, a pofánk nagy! Ugye?

2015. okt. 19. 00:11
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Meg lehet am dolgozni a nagyobb zsemleert! A kapitalizmus egy csodalatos dolog! ;)
2015. okt. 19. 01:14
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

Én azt vettem észre, hogy nem csak a pénzben van ez így. Te vidámabb vagy, mint én? Te egészségesebb vagy, mint én? Te magasabb vagy, mint én?

Minden irigykedésre, rosszindulatra tudja sarkallni az embereket.

Miért? Hát jó kérdés. Szerintem azért mert üres az életük. Nem egyszerűen boldogtalanok, hanem üresség van bennük. A TV jó, mert betölti ezt az űrt, és úgyis azt mondja hogy nem a valóság. (Pl. celebnek azért van pénze mert k-rva vagy drogcsempész)

De amikor az életben találkoznak egy ilyen emberrel, akkor sokkal jobban fáj a szembesülés.

2015. okt. 19. 06:42
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

"Nem a zsemle kicsi, a pofánk nagy!"

Ez valojaban nem jelent semmit.

2015. okt. 19. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!