Magyarországon miért szidnak mindenkit aki tesz a boldogulásáért? Miért rossz az, ha valaki nem éri be a minimummal?
"hogy kizsákmányolja a munkásait."
Nezopont kerdese. Felfoghatjuk ugy is, hogy megmenti oket az ehhalaltol. ;)
"abból hízik hogy kizsákmányolja a munkásait."
A valosagban persze pont a vallalkozo tartja el az embereit, mert nelkule mindegyik ehen halna, nade jobb azt hinni hogy meloskent baromi fontos, nelkulozhetetlen emberek vagytok.
Havi 70 rongyos fizetést te eltartásnak mersz nevezni???
Ja, végülis rezsire meg élelmiszerre elég. Ha meg nincs lakásod, mamihotel vagy éhenhalsz.
A nullahoz kepest mindenkeppen eltartasnak merem nevezni.
Ugyanis a 70e forintnak nem a 700e az alternativaja, hanem a nulla egesz nulla, azaz a munkanelkuliseg.
Értjük!
Nem a zsemle kicsi, a pofánk nagy! Ugye?
Én azt vettem észre, hogy nem csak a pénzben van ez így. Te vidámabb vagy, mint én? Te egészségesebb vagy, mint én? Te magasabb vagy, mint én?
Minden irigykedésre, rosszindulatra tudja sarkallni az embereket.
Miért? Hát jó kérdés. Szerintem azért mert üres az életük. Nem egyszerűen boldogtalanok, hanem üresség van bennük. A TV jó, mert betölti ezt az űrt, és úgyis azt mondja hogy nem a valóság. (Pl. celebnek azért van pénze mert k-rva vagy drogcsempész)
De amikor az életben találkoznak egy ilyen emberrel, akkor sokkal jobban fáj a szembesülés.
"Nem a zsemle kicsi, a pofánk nagy!"
Ez valojaban nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!